Κάθε μέρα που διασύρεται ο Λαλάκης…

Κάθε μέρα που διασύρεται ο Λαλάκης…

Δεν φταίει το παιδί, του στέλνουν και έτοιμα κείμενα. Ο Βασίλης ο Δεκάρικος θα σας μιλήσει για τον αληθινό διασυρμό. Καλή ώρα όπως σήμερα ο Βαγγέλης ο Γραμμένος, του «δικού μας» Ιβάν, του Λαλάκη…

Με συγκίνηση και ένα δάκρυ στο αριστερό (το πιάσατε το υπονοούμενο…) μάτι να τρέχει αντιμετώπισα εγώ, ο Βασίλης ο Δεκάρικος, το αριστούργημα στο σάιτ της Δάφνης. Εκείνο που θυμήθηκε πως είχαμε επέτειο σήμερα του αγώνα της Τούμπας με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε.

Εκείνο ντε το ματς που ο ΠΑΟΚ έβαλε φάτσα κάρτα στα επίσημα του γηπέδου, σε μικρή απόσταση από τους πάγκους έναν σεσημασμένο για επεισόδια οπαδό του. Και που το βίντεο που βγήκε στην δημοσιότητα τον έδειχνε να σημαδεύει, να πετυχαίνει τον Γκαρσία, και να πανηγυρίζει για αυτό.

Το ματς που οι Λαλάκηδες, βορρά και νότου, μας είπαν πως ήταν εκκλησία το γήπεδο της Τούμπας. Απλά έτυχε να μοιράζουν στις εισόδους των θυρών πακέτα χαρτιά ταμειακής μηχανής.

Να κάτσεις στα 10 μέτρα να στο πετάξω, να δεις πως έχεις πάρει και 10 πρωταθλήματα, έτσι να ξεχαρμανιάσεις ένα πράγμα.

Βέβαια εδώ ένα πάει να πάει μετά από 34 χρόνια, φτάνει την πρώτη ομάδα της πόλης στους τίτλους, και ήδη έχουν αρχίσει να λιποθυμούν… Όχι μόνο οι Λαλάκηδες αλλά και όσοι είναι στον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου ψάχνει ακόμη για μια φάση που έχει ευνοηθεί (ψυχραιμία παιδιά…) και ο Γκιόργκι έκοψε τις πολλές πλακίτσες στο ινσταγκράμ. Και όλα αυτά μετά την ισοπαλία με τον Άρη που όπως σωστά ανέφερε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην Τούμπα.

Για αυτή τη νύχτα λοιπόν που στην Τούμπα σημάδεψαν και πέτυχαν τον Ισπανό προπονητή, όπως είχαν σημαδέψει και πετύχει στο παρελθόν, τον Τζόλε, τον Γεωργάτο, τον Γιαννακόπουλο, τον Νικοπολιδη, όταν είχαν μπουκάρει μέσα στο γήπεδο και χτύπησαν την αποστολή της ομάδας σε εκείνον τον περιβόητο ημιτελικό που αν δεν πέρναγε ο ΠΑΟΚ δεν τελείωνε και όπως τόσα και τόσα παραδείγματα, ο Λαλάκης θυμήθηκε να δακρύσει ένα πράγμα.

Βεβαίως για να μην τον αδικούμε δεν είναι και όλα δικά του. Το μαγαζί είναι του Ιβάν για αυτό και οι καλοί φίλοι του Λαλάκη του στέλνουν έτοιμα τα κειμενάκια. Ούτε που τα βλέπει.

Και ξάφνου (σ.σ. μουσική με τύμπανα) θυμήθηκα ένδοξες στιγμές της Τούμπας που ο Λαλάκης έχει προφανώς ξεχάσει. Όπως τα παρακάλια του Ιβάν στον Ολυμπιακό να μπουν να παίξουν τον ημιτελικό κυπέλλου στο 1-2 της Τούμπας αλλά το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ να οδηγεί σε διακοπή.

Και τότε ο Ιβάν να το γυρνάει στο Καλαματιανό και να κάνει… επανάσταση μη κατεβάζοντας την ομάδα στον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη στις 27 Απριλίου του σωτήριου έτους 2016. Τότε που οι Λαλάκηδες μιλούσαν για κίνηση ματ, για πόλεμο στο κατεστημένο, για μαγκιά και όλα τα σχετικά.

Και ξάφνου (part 2) θυμήθηκα εκείνο το κουτάκι μπύρας που τραυμάτισε στη Λεωφόρο τον Ίβιτς στις 17 Μαίου 2017. Τότε που οι Λαλάκηδες στάθηκαν στο πλευρό του βαριά χτυπημένου προπονητή του ΠΑΟΚ ξενυχτώντας στον Ευαγγελισμό αλλά ένα χρόνο μετά δεν ήξεραν, δεν θυμόντουσαν κάτι σχετικό…

Η μεγαλύτερη πλάκα είναι πως σήμερα ο «δικός τους» κατά τον Ιβάν, Βαγγέλης Γραμμένος διασύρθηκε τόσο που θα το θυμόμαστε για πάντα. Ο γίγαντας, ο πρόεδρος ο πολλά βαρύς που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του και ο Λαλάκης και οι Λαλάκηδες μαζί εξυμνούν.

Αυτός που όταν έβγαλε την κουμπούρα ο Ιβάν στην Τούμπα κλείστηκε στην ντουλάπα για να μην χρειαστεί να πει κάτι και βγήκε το 2019 με την εθνική να πηγαίνει στο Παγκρήτιο. Ο Γραμμένος που έκανε το καθήκον του να διώξει την εθνική μας από το γήπεδο που έπαιζε, το καλύτερο της χώρας, απλά και μόνο επειδή είναι του Ολυμπιακού. Και τώρα έκατσε στο παγωτό (sic) και θα πρέπει ή να παίξει στο ΟΑΚΑ με τον Αναστασιάδη να είναι έτοιμος να τον αρπάξει ή να επιδιώξει να γυρίσει στο Καραϊσκάκη.

Μιλάμε για έπος, ε, Λαλάκη;

Υ.Γ. Λαλάκη μην ξεχάσεις. 11 Μαρτίου έχουμε την επέτειο της μπούκας του Ιβάν στον αγωνιστικό χώρο με την πιστόλα στην τσέπη. Βέβαια μπορεί ακόμη να μην έχεις δει τις φωτογραφίες, μπορεί να μην το έχεις πληροφορηθεί. Πέρσι άλλωστε στις 11 Μαρτίου στο σάιτ της Δάφνης δεν υπήρχε τέτοιο γεγονός. Ένα μικρό τίμιο κομμάτι που έλεγε πως η ΑΕΚ καταγγέλλει ότι ο Ιβάν οπλοφορούσε. Ντάξει τώρα, δεν θα το κάνουμε και θέμα Λαλάκη… Ε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ