Ο Γραμμένος και η ΕΠΟ δεν έχουν ενδιαφερθεί για την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής

Ο Γραμμένος και η ΕΠΟ δεν έχουν ενδιαφερθεί για την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής

Το «εμείς» που διοικούμε και «εσείς» που δεν μας ψηφίσατε του Γραμμένου και η παντελής απουσία (έστω και προσποιητή) της ΕΠΟ στο δράμα (και) των σωματείων της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Ενα από τα βασικά προεκλογικά επιχειρήματα της παράταξης του Βαγγέλη Γραμμένου ήταν η επιχείρηση ισονομία σε όλα τα επίπεδα. Ο ίδιος είχε ζήσει στο πετσί του την άδικη συμπεριφορά της ΕΠΟ προς τη μεγαλύτερη Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ελλάδας, την οποία και διοικούσε επί σειρά ετών. Επομένως το προεκλογικό επιχείρημά του ήταν και ιδιαιτέρως πειστικό για τους ψηφοφόρους – εκλέκτορες της νέας διοίκησης.

Αφού, σου λέει, αυτός αδικήθηκε τόσα χρόνια, τον είχαν ριγμένο από την ΕΠΟ, τώρα που θα ανέβει στην εξουσία θα ξέρει τι να προσέξει και πώς να μοιράσει το καρπούζι. Αμ, δε…

Αποδεικνύεται, στους λίγους μόλις μήνες που βρέθηκε στην καρέκλα της εξουσίας, ότι η διοίκηση Γραμμένου κάνει τα ίδια με όσα κατηγορούσε τις παρελθούσες διοικήσεις. Ένα παράδειγμα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας αφορά την Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής.

Η συγκεκριμένη Ενωση φέρεται να ανήκει στην «αντιπολίτευση» του Γραμμένου. Η συγκεκριμένη Ενωση καλύπτει γεωγραφικά τον τομέα που πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο μάτι της θεομηνίας που έπληξε την Αττική, καλύπτει τη Μάνδρα και την Πέραμο, τους δήμους που θρήνησαν νεκρούς από τις πλημμύρες.

Η λογική λέει ότι ακόμη και μέσα από αυτές τις απίστευτα τραγικές καταστάσεις, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος θα μπορούσε να δείξει ότι ασχολείται εμπράκτως και με τις Ενώσεις που δεν τον ψήφισαν. Να κάνει πράξη τη δήλωση που έκανε μόλις ανέλαβε την προεδρία ότι «θέλω να διαβεβαιώσω όλους, κυρίως όσους δεν μας ψήφισαν, ότι θα κάνουμε πράξη την ισότητα και την ισονομία. Η επόμενη ημέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη».

Ωστόσο ενώ το ελληνικό ποδόσφαιρο συγκλονίστηκε από την τραγωδία και αρκετοί έσπευσαν να βοηθήσουν όπως και όσο μπορούσαν όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, η ΕΠΟ επέλεξε να μην ασχοληθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Βαγγέλης Γραμμένος και η διοίκησή του δεν μπήκαν καν στον κόπο να τηλεφωνήσουν – αν όχι από ανθρώπινο, έστω από προσποιητό ενδιαφέρον – στους παράγοντες της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Να τους ρωτήσουν αν χρειάζονται κάτι, αν είναι καλά, ή στο φινάλε – φινάλε να τους ρωτήσουν για τη «δουλειά», για το ποδόσφαιρο της περιοχής αν και πόσο έχει πληγεί, αν υπάρχουν τραυματίες ανάμεσα στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αν και πόσο έχουν καταστραφεί τα γήπεδα.

Ωστόσο η ΕΠΟ επέλεξε τη σιωπή. Ούτε μια τυπική ανακοίνωση δεν εξέδωσε. Επομένως το μήνυμα είναι σαφές. Υπάρχουμε «εμείς» που διοικούμε και «εσείς» που δεν μας ψηφίσατε. Ακριβώς ό,τι κατηγορούσε ο Βαγγέλης Γραμμένος και οι συν αυτώ, τους προηγούμενους. Προφανώς είναι η ώρα της «εκδίκησης» και όχι της «ισονομίας» με θύμα (πάντα) το δύσμοιρο ποδόσφαιρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ