Από την Τούμπα έως το Καμπ Νου

Από την Τούμπα έως το Καμπ Νου

Σπουδαίες ευκαιρίες για ταμείο σήμερα με το… μενού να ανοίγει με Κύπελλο Ελλάδας και να κλείνει με classico.

Τετάρτη σαν Σάββατο η σημερινή με πολλές καλές επιλογές για δυνατό παιχνίδι. Ο Καμμένος είναι στις επάλξεις μετά από μια μικρή ταλαιπωρία και έτοιμος να σας προσφέρει ευκαιρίες για καλό ταμείο.

Χωρίς πολλά-πολλά ξεκινάμε από τα δικά μας, τα ματσάκια του Κυπέλλου με τον άσο του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Εργοτέλη να βρίσκεται στα επίπεδα του 1.45 και να μας κάνει για ένα πρώτο καλό στάνταρ.

Στο άλλο ματς Κυπέλλου, αυτό του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο η επιλογή έρχεται στα γκολ και το όβερ 2,5 που προσφέρεται στο 1.70. Το 2-1 της Νέας Σμύρνης θα αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να παίξει ανοικτά και τον Πανιώνιο να ψάξει ένα γκολ στην κόντρα.

Στο εξωτερικό τώρα υπάρχουν ματς-γλύκισμα! Πρώτο και καλύτερο το μεγάλο ματς κυπέλλου στη Μαδρίτη. Ρεάλ-Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του 1-1 με τον πρώτο λόγο πάντως στοιχηματικά να τον έχει η ομάδα του Βαλβέρδε.

Στο 2.5 το διπλό, στο 3 ο άσος και η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.80. Τα λογικά όβερ 2,5 και g-g είναι σε αποδόσεις λίγο πάνω από το 1.40-1.45. Θα ρισκάρουμε και θα πάρουμε την ισοπαλία ποντάροντας συνάμα και στα δύο γκολ της Ρεάλ, το όβερ 1,5 για την ακρίβεια, που το βρίσκουμε σε πολύ καλή απόδοση.

Στην Πρέμιερ Λιγκ τώρα ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τσέλσι με την Τότεναμ με την επιλογή μας να έρχεται στο όβερ 2,5 που προσφέρεται στο 1.75. Το ίδιο και στο Λίβερπουλ-Γουότφορντ (1.60) ενώ το 2.30 του διπλού της Γιουνάιτεντ επί της Κρίσταλ Πάλας είναι εξαιρετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ