Φτάσαμε στο σημείο να απειλεί και ο Σταυράκος;

Φτάσαμε στο σημείο να απειλεί και ο Σταυράκος;

Ο Βασίλης Δεκάρικος σοβαρεύει. Το πραγματικό αφεντικό του Λαλάκη, ο ΠΑΟΚάρχης από την Αθήνα εκτελεί «συμβόλαια» των αφεντικών του. Συνηθισμένα πράγματα. Απειλεί όμως και ομάδες, όπως ο Πανιώνιος. Ξέφυγε…

Ο Βασίλης ο Δεκάρικος, η αφεντιά μου, διακρίνεται για το χούμορ του (που έλεγε και ο Ρίζος). Υπάρχουν όμως στιγμές που δεν είναι για χωρατά.

Υπάρχουν στιγμές που το χιούμορ, η πλακίτσα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «όπλα» για να καταδείξεις την κατάντια του ποδοσφαίρου μας, την κατάντια αυτών που οδήγησαν στον βούρκο το ποδόσφαιρο μας.

Με βραδιές σαν τις χθεσινές όπου με το έτσι θέλω η… εξυγίανση του Σαββίδη με τους Σκουλάδες και τις Κουρομπύλιες οδήγησε τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Πέταξε έξω με το έτσι θέλω τον Πανιώνιο που έδωσε μια μεγάλη μάχη. Βλέπετε στον ΠΑΟΚ έχουν συνηθίσει φέτος να μην τους κοντράρουν, προφανώς ξαφνιάστηκαν από τον Πανιώνιο.

Αλλού όμως είναι το θέμα μας. Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει, να γράφει την άποψη του, να την τεκμηριώνει με τα δικά του δεδομένα. Δημοκρατία έχουμε.

Όπως ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται έτσι και ο Σταυράκος, ο «Θεσσαλονικιός» μέντορας του Λαλάκη, το πραγματικό αφεντικό στο σάιτ της… αλήθειας μπορεί να γράφει ότι τον ΠΑΟΚ τον κυνηγούν «θεοί και δαίμονες», ότι νίκησε τον Σκουλά, την Κουρομπύλια και τους… νεφελίμ μαζί.

Δικαίωμα του είναι. Ο Σταυράκος άλλωστε, ο πρώην πράσινος από την Αθήνα, που στα χρόνια της ανάπτυξης του Σαββίδη όπου τα ρούβλια τρέχουν ασταμάτητα στην Σαλονίκη, έγινε ΠΑΟΚάρχης, εκτελεί «συμβόλαια» των αφεντικών του. Το σάιτ της… αλήθειας τα υποδέχεται και τα υποστηρίζει.

Όλα καλά μέχρι εδώ, την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι. Συνηθισμένα πράγματα. Όμως να φτάσει στο σημείο να απειλεί, πάει πολύ!

Ο Σταυράκος απειλεί ξεκάθαρα τον Πανιώνιο. Και το θέμα δεν είναι ότι είναι απλά ένας γραφικός που το κάνει. Το θέμα είναι ποιους εκπροσωπεί.

Γράφει ο Σταυράκος μεταξύ άλλων για τον Πανιώνιο που… αντί να πει ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ που δέχθηκε να παίξει παράταση μαζί του διαμαρτύρεται για την «σφαγή», πως το κάνει για να συμβάλει στο κλίμα απαξίωσης που επιδιώκει ο Ολυμπιακός (προφανώς δεν βλέπει μακριά από την μύτη του καθώς δεν υπάρχει ομάδα που να μην διαμαρτύρεται για τα αίσχη υπέρ του ΠΑΟΚ) και συμπληρώνει με καμάρι: «Να ευχηθώ καλή δύναμη στους πιστούς της Πλατείας, ελπίζω να αντέξουν όλα αυτά που θα ακολουθήσουν».

Να αντέξουν σε όλα αυτά που θα ακολουθήσουν γράφει το αφεντικό του Λαλάκη. Απειλή ξεκάθαρη προς τον Πανιώνιο, απειλή που δεν έρχεται ουσιαστικά από τον Σταυράκο αλλά από αυτούς που τον χρυσοπληρώνουν.

Υπάρχουν αρμόδιοι για να συνετίσουν στην καλύτερη τον Σταυράκο; Για να μην πω κανονικά αν είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος τύπος να συνεχίσει να είναι δημοσιογράφος, αν υπάρχει δικαιοσύνη να επέμβει από την στιγμή που κάποιος επώνυμος (καλώς ή κακώς) εκτοξεύει απειλές προς έναν ιστορικό σύλλογο της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ