Ανοιχτή γραμμή Μπιέλσα – Πόνσε

Ανοιχτή γραμμή Μπιέλσα – Πόνσε

Ο τεχνικός της Λιντς παρακολουθεί και επικοινωνεί συχνά με τον επιθετικό της ΑΕΚ

Ο Εζεκίελ Πόνσε έχει μπει φουριόζος στο 2019 μετρώντας εννέα γκολ στα δέκα ματς που έχει αγωνιστεί και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό ως το τέλος της σεζόν διεκδικώντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 22 του χρόνια και τον Ιούνιο θα του απομένει άλλος ένας χρόνο συμβολαίου με την Ρόμα. Όλα δηλαδή του πηγαίνουν ιδανικά σε μια κρίσιμη καμπή της καριέρας του.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ ετοιμάζεται για την εκτόξευση του και παρακολουθεί στενά την πορεία της Λιντς στην Τσάμπιονσιπ, αφού πιθανότατα θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Πόνσε διατηρεί άριστες σχέσεις με τον τεχνικό της αγγλικής ομάδας, τον Μαρσέλο Μπιέλσα, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι στην Λιλ. Οι δυο τους διατηρούν ανοιχτή γραμμή και ανταλλάζουν μηνύματα πολύ συχνά. Εχει γίνει κουβέντα για το καλοκαίρι και η απ ευθείας άνοδος της Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ θα διευκολύνει πάρα πολύ την εκ νέου συνεργασία τους.

Λεφτά υπάρχουν και μπορεί πολύ εύκολα να καλυφτεί το ποσό που ζητά η Ρόμα, αφού θα του απομένει μόνο ένας χρόνος συμβολαίου. Οσα περισσότερα γκολ πετυχαίνει ο Πόνσε, τόσο πιο εύκολη κάνει και την δουλειά του Μπιέλσα, να πείσει τα αφεντικά του για την χρησιμότητα του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ