«Δώσε στα παιδιά 150.000 ευρώ, αν νικήσουν τον Ολυμπιακό»

«Δώσε στα παιδιά 150.000 ευρώ, αν νικήσουν τον Ολυμπιακό»

Λεφτά υπάρχουν. Αρκεί να ξέρεις που να τα βρεις. Το θέμα είναι να υπάρχει και κίνητρο. Και ο Απόλλωνας εδώ και λίγες ώρες το διαθέτει.

O επενδυτής Μονεμβασιώτης κουράστηκε. Παραιτήθηκε ο άνθρωπος από πρόεδρος και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν θα είχε πρόβλημα να παραδώσει και τις μετοχές του στον «επόμενο» με το κουράγιο να επωμιστεί τα βάρη της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Έπαιξαν ρόλο λέει οι κάκιστες σχέσεις του με τους οπαδούς (μην γελάτε).

Και αυτός για να τους τιμωρήσει; Κάνει πρόεδρο τον Γιώργο Γεωργίου. Όχι μόνο γιατί ο Γιώργαρος είναι φοβερά αγαπητός στη Ριζούπολη, αλλά γιατί μεταξύ μας και οι δύο-τρεις «οπαδοί» να του πουν κάνει θα τους πάρει μόνος του παραμάζωμα.

Ναι, τόσο δύσκολα τα πράγματα στην Απολλωνάρα, αν και μεταξύ μας δεν θα έπρεπε. Γιατί και η Υφυπουργάρα που ακούει στο όνομα Βασιλειάδης «ξηγήθηκε» διετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με 2 εκατ ευρώ τον χρόνο.

Και το σημαντικότερο; Υπάρχουν φίλοι καλοί, που είναι έτοιμοι να σταθούν στο πλάι της ομάδας. Να της τονώσουν το ηθικό. Να τις προσφέρουν κίνητρα. Να την «ντοπάρουν» και ψυχολογικά. Και… οικονομικά αν χρειαστεί. Γιατί λεφτά υπάρχουν αναγνώστη μου. Αρκεί να ξέρεις που να τα βρεις. Το θέμα είναι να υπάρχει και κίνητρο. Και ο Απόλλωνας εδώ και λίγες ώρες το διαθέτει.

Φίλοι με «εκτόπισμα» λοιπόν. Και με αξιώματα. Σαν τον πρόεδρο εκείνης της ΠΑΕ που ο μύθος λέει ότι ήδη έχει στείλει το μήνυμα του στη Ριζούπολη εν όψει του αυριανού. Άνθρωπος πάνω από όλα ο συγκεκριμένος. Ψυχούλα. Προσφέρει λέει στους παίκτες του Απόλλωνα 150.000 ευρώ. Αρκεί να νικήσουν τον Ολυμπιακό! Τι; Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Μιλάμε απολύτως σοβαρά.

Αυτή η πληροφορία «κυκλοφορεί και οπλοφορεί» τις τελευταίες ώρες. Ότι έφτασε… μαντάτο πριμ στη γειτονιά του Απόλλωνα. Μια χορταστική 150άρα αν έρθει η νίκη. Και ακριβώς τα μισά για την ισοπαλία. Γιατί και ο «πόντος» πληρώνει αναγνώστη μου. Και πληρώνει καλά. Με 75.000 ευρώ… παντρεύεσαι, στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ!

Και για να σε προλάβω. Οι καλοί φίλοι, τέτοια ανδραγαθήματα δεν τα κάνουν για να φανούν. Δεν είναι ο στόχος τους η επωνυμία. Ούτε η «διάδοση» της φιλανθρωπικής τους δράσης. Ειδικά ο συγκεκριμένος δίνει μάχη δύο χρόνια τώρα να κρατήσει την ανωνυμία του, από ματς σε ματς. Σε τόσους έχει δείξει το… χρώμα του χρήματος, κανείς δεν έχει προδώσει το μυστικό του. Θέλει λοιπόν να μην ακουστεί το παραμικρό και τώρα.

Για την Απολλωνάρα ρε γαμώτο το κάνει. Άνθρωπος πάνω από όλα. Ένας ταπεινός ευεργέτης που τα κάνει όλα –για όλους- μόνο για το ποδόσφαιρο. Για το κίνητρο που λείπει καμιά φορά από τη ζωή.

Θα μασάνε σίδερα λοιπόν τα παλλικάρια του Τεννέ κόντρα στον Θρύλο του Μαρτίνς; Αμ, τι θα κάνουν. Τέρμα οι… πεντάρες. Τώρα ο Απόλλωνας θα τα δώσει όλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ