Ο Τίγρης και ο Κάβουρας! (vid)

 Ο Τίγρης και ο Κάβουρας! (vid)

Δεν είναι κάποιος νέος μύθος του Αισώπου, είναι η πραγματικότητα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη που παλιά τον «ονόμασαν» Τίγρη αλλά πλέον τον ξέρουν όλοι ως Κάβουρα. Αν δεν μας πιστεύεται δείτε το video…

Μιλάμε για έπος! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης… βγήκε στο γυαλί και τα «σπάει». Ε, πώς να το κάνουμε άλλωστε μιλάμε για σταρ! Φυσάει ο διοικητής της ΑΕΚ. Ο άνθρωπος που για να μην βάλει το χέρι στην τσέπη και πληρώσει τα χρέη της ΑΕΚ την έριξε στην Γ΄ Εθνική και την πήρε «καθαρή» και ξάστερη. Και πορεύτηκε με τους Θωμάδες στην νέα εποχή. Ο «Τίγρης» όπως του έχουν κολλήσει εδώ και χρόνια το παρατσούκλι οι δικοί του. Παρατσούκλι που γουστάρει με τρέλα ο Μελισσανίδης.

Μόνο που πλέον άλλαξε… ζώο. Και από «Τίγρης» έγινε… Κάβουρας και κάνει καριέρα στην τηλεόραση. Μάλιστα την… εμφάνιση του στο Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1 έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και γίνεται χαμός από εκείνη την ώρα.

Όχι, ο διοικητής της ΑΕΚ δεν πήρε την πουράκλα του για να πάει να παίξει Ρουκ Ζούκ, αν και θα μπορούσε καθώς αν κέρδιζε θα έπαιρνε και το κάτι τις… Ως γνωστόν ο άλλοτε Τίγρης έχει μια μικρή δυσκολία στα χρήματα. Όπως καλή ώρα στην ΑΕΚ που διαλύθηκε αγωνιστικά γιατί απλά ο Μελισσανίδης δεν ήθελε να δώσει φράγκο από τα 30 εκατ. ευρώ που πήρε από τας Ευρώπας. Τα έβαλε στην τσέπη και ησύχασε.

Του έμεινε όμως το νέο παρατσούκλι. Ο Τίγρης και ο Κάβουρας λοιπόν δεν είναι κάποιος νέος μύθος του Αισώπου. Είναι το ίδιο πρόσωπο.

Τι ακριβώς συνέβη στο γνωστό τηλεπαιχνίδι με την Ζέτα Μακρυπούλια; Παίκτης της μίας από τις δύο ομάδες προσπάθησε να περιγράψει τη λέξη «κάβουρας» στον συμπαίκτη του, ρωτώντας τον τι είναι ο Μελισσανίδης για να τον βοηθήσει να την βρει. Και βεβαίως την βρήκε!

Αναλυτικά ο επικός διάλογος:

«-Ο Μελισσανίδης τι είναι;

-Τίγρης.

-Άλλο;

-Πρόεδρος.

-Εκτός από τίγρη τι άλλο τον έχουνε πει;

-Τι άλλο τον έχουνε πει; Κάβουρας!».

Λογοτιμίτικα πράγματα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ