Ήρθε η ώρα να κερδίσει ο Ολυμπιακός

Ήρθε η ώρα να κερδίσει ο Ολυμπιακός

Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες στη Euroleague ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να κερδίσει και πρέπει να το κάνει.

Η χθεσινή μέρα ήταν μέτρια στοιχηματικά, καθώς ο Παναθηναϊκός πέρασε, η Άρσεναλ επίσης, αλλά Ίντερ και Μπενφίκα δεν μας έκαναν το χατήρι.

Σήμερα δεν έχει κάτι αξιόλογο ποδοσφαιρικά, οπότε θα κινηθούμε μπασκετικά και κυρίως Ολυμπιακά. Οι ερυθρόλευκοι πρέπει επιτέλους να ρεφάρουν και να πάρουν μια νίκη, διότι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός οκτάδας.

Οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ αντιμετωπίζουν στην Ποντγκόριτσα την Μπουντούτσνοστ και όλα δείχνουν ότι εύκολα η δύσκολα πρέπει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Το κίνητρο είναι ξεκάθαρα με τον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να σημαίνει πως η Μπουντούτσνοστ θα είναι αδιάφορη.

Στοιχηματικά τώρα το 1.40 που κυμαίνεται το διπλό δεν αξίζει, όμως με χάντικαπ περίπου στους 6.5 πόντους, ξεπερνάει το 1.75. Οπότε θα προτιμήσουμε το διπλό με χάντικαπ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς στη Euroleague το διπλό με χάντικαπ 12,5 πόντους της Μιλάνο μέσα στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ έχει ενδιαφέρον, καθώς αγγίζει το 1.80 σε απόδοση και η παρέα του Μάικ Τζέιμς ψάχνει μία μεγάλη νίκη για να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η λογική λέει πως δεν θα την πάρει, όμως σίγουρα δεν θα πέσει και αμαχητί.

Τέλος, από το λειψό ποδοσφαιρικό κουπόνι αν κάτι αξίζει είναι το αμφίσκορο στο ματς της Βέρντερ Βρέμης με τη Σάλκε, καθώς πρέπει επιτέλους οι βασιλικοί μπλε να πάρουν μπροστά για να μην μπλέξουν, κόντρα σε μία φύση επιθετική ομάδα. Η απόδοση του αγγίζει το 1.70 και με την άμυνα που έχει η Σάλκε μοιάζει δώρο, καθώς είναι αδύνατον να μην σκοράρει η Βέρντερ. Το ρίσκο, αν υπάρχει, είναι στο γκολ της Σάλκε που όμως θα χτυπήσει το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ