Τριπλασιασμός στο ΟΑΚΑ…

Τριπλασιασμός στο ΟΑΚΑ…

Ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκού έχει απόψε στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται κλειστό και γέρνει προς την ισοπαλία,

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε ένα κλασικό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, που όμως δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν.

Από τη μία η Ένωση που διανύει μια πολύ μέτρια χρονιά (ειδικά μετά τον περσινό θρίαμβο της κατάλτησης του πρωταθλήματος) και από την άλλη οι πράσινοι που βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο και έχουν πληγωθεί οικονομικά τα τελευταία χρόνια.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο φέτος, ενώ ο Παναθηναϊκός από τον Ιανουάριο και μετά έχει κλείσει τον διακόπτη και διανύει μια πτωτική πορεία, χάνοντας ουσιαστικά την επαφή του με την πρώτη πεντάδα.

Στοιχηματικά, η κατάσταση των δύο ομάδων δεν αφήνει πολλά περιθώρια, καθώς δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο, ενώ είναι και δεδομένη η ανωτερότητα των γηπεδούχων. Αν υπάρχει ένα σημείο που αξίζει στο αθηναϊκό ντέρμπι είναι ξεκάθαρα το άντερ 2,5 που κυμαίνεται στο 1.60, ενώ σε μεγαλύτερη απόδοση μπορεί να βρει κανείς την ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που δύσκολα θα ανοίξει, με την απόδοση να κυμαίνεται κοντά στο 3,20.

Πέρα από το ντέρμπι όμως υπάρχει και η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια, με τους Αρκάδες να είναι σε καλή κατάσταση, σε αντίθεση με την Ξάνθη που έχει πέσει αγωνιστικά.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου «καίγεται» περισσότερο για βαθμό ή βαθμούς, και το Χ2 διπλή ευκαιρία σε απόδοση κοντά στο 1.60 αξίζει, ενώ και το αμφίσκορο δεν είναι καθόλου άσχημο σε απόδοση πάνω από 2.10.

Τέλος, όσον αφορά τα διεθνή, το διπλό της Τότεναμ στην έδρα της Σαουθάμπτον με απόδοση 1.80 δεν περνάει απαρατήρητο, ενώ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουότφορντ το αμφίσκορο σε απόδοση λίγο πάνω από 2 είναι ελκυστικό. Η ομάδα του Χοσέ Χολέμπας είναι φύσει επιθετική και δεν θα κλειστεί, ενώ από την άλλη οι πολίτες ως γνωστόν πετάνε φωτιές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ