Θα ξεσπάσει η Ρόμα και ο… Μήτρογλου

Θα ξεσπάσει η Ρόμα και ο… Μήτρογλου

Η Ρόμα διανύει μια καταστροφική χρονιά και πρέπει να ρεφάρει, με την Έμπολι να είναι ιδανικό θύμα, ενώ ένα καλό fun bet θα μπορούσε να είναι ο... Κώστας Μήτρογλου.

Λίγα πράγματα περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, καθώς όλα τα σημαντικά ματς διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο. Παρόλα αυτά υπάρχει ψωμί στα σημερινά παιχνίδια που είναι κρίσιμα για κάποιους.

Καταρχάς να ξεκινήσουμε το μοναδικό ματς από τη Super League που έχει απομείνει προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγωνιστική. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Πανιώνιο σε ένα ματς σημαντικό για τους κυανέρυθρους που θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Πανιώνιος το θέλει πιο πολύ οπότε στοιχηματικά θα κινηθούμε προς την πλευρά της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Το διπλό σε απόδοση 4.00 δεν είναι καθόλου αδιάφορο, αλλά ούτε και εύκολο, οπότε θα πάμε στη σίγουρη λύση του 1.70 και της διπλής ευκαιρίας (Χ2).

Το ποντάρισμα όμως που αξίζει απόψε είναι στη Ρόμα και τα πολλά γκολ. Οι τζιαλορόσι προέρχονται από αποκλεισμό με την Πόρτο στο Champions League, από αλλαγή προπονητή και από πολλές κατραπακιές τον τελευταίο καιρό. Απόψε απέναντι στην Έμπολι έχουν ευκαιρία να ξεσπάσουν και θα το κάνουν. Ο άσος με όβερ 3,5 ξεπερνάει το 2.80 σε απόδοση και αξίζει, καθώς και η Έμπολι μπορεί να σκοράρει.

Τέλος, το ιδανικό για να κλείσει κανείς το κουπόνι του και να συνεχίσει την Καθαρά Δευτέρα του είναι το ματς της Γαλατασαράι με την Αντάλιασπορ. Όχι για κάποιο σημείο αλλά για τον Κώστα Μήτρογλου και ένα fun bet.

Η τσιμ μπομ θέλει απεγνωσμένα τη νίκη για να πλησιάσει στην κορυφή και την Μπασακσεχίρ και ο Έλληνας επιθετικός είναι ο αυτός που αξίζει να ποντάρει κανείς για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Η απόδοση στο 4.50 είναι ελκυστική και αντικειμενικά ο Μήτρογλου σε τέτοια παιχνίδια είναι μανούλα. Ο κατάλληλος για να τα ξεκλειδώνει και όχι μόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ