Τα Μέσα του ΠΑΟΚ «θάβουν» τα σκάνδαλα Γκαγκάτση

Τα Μέσα του ΠΑΟΚ «θάβουν» τα σκάνδαλα Γκαγκάτση

Η εξυγίανση αποδεικνύεται... ντεμέκ όπως λένε στη Θεσσαλονίκη. Ολος ο χαμός με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ και των κολαούζων του, έγινε απλά για να αναλάβουν το... μαγαζί ο «δικός μας» Βαγγέλης Γραμμένος και η συμμορία των σκανδαλιάρηδων παιδιών.

Το βλέπεις από τον τρόπο που… καλύπτουν την επικαιρότητα τα μέσα της επιρροής Ιβάν Σαββίδη και ΠΑΟΚ, όπως το σάιτ που κάποτε αναρωτιόταν πόση αλήθεια αντέχουμε, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι ο Λαλάκης και τα παιδιά της Δάφνης είναι αυτά που δεν αντέχουν την κανονική δημοσιογραφία. Αυτή που επιβάλλει να γράφεις για όλους και για όλα.

Τα φίλα προσκείμενα στον ΠΑΟΚ μέσα λοιπόν, δεν γράφουν κουβέντα για τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται ο συμβουλάτορας της… εξυγίανσης Βασίλης Γκαγκάτσης. Ο μπαμπάς το Μάκη ντε. Ο άνθρωπος που τοποθετήθηκε σε ρόλο διευθύνοντα συμβούλου της Σούπερ Λίγκα μολονότι πολλάκις κακουργηματικά διωκόμενος και εδώ και λίγες ημέρες καταδικασμένος με πενταετή κάθειρξη που έχει ανασταλτικό χαρακτήρα ως την έφεση.

Τα Μέσα ασπρόμαυρης απόχρωσης που ελέγχονται αμέσως ή εμμέσως από τον Ιβάν Σαββίδη και τους ανθρώπους του, δεν αναφέρουν κουβέντα για τις νέες δικαστικές περιπέτειες του πατέρα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για το γεγονός ότι ο 4ος ανακριτής Αθηνών Παναγιώτης Γκιόκας ερευνά τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ για κακουργηματική απιστία και υπεξαίρεση.

Απλά να σημειώσουμε ότι συμπτωματικά τελείως, με την έλευση του «δικού μας» Βαγγέλη Γραμμένου στο ύπατο αξίωμα της ΕΠΟ, προωθήθηκαν ο μεν Αλέξης Δέδες σε ρόλο γενικού διευθυντή της ομοσπονδίας, ο δε Βασίλης Γκαγκάτσης στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Σούπερ Λίγκας. Με τον καθένα από τους παραπάνω να έχουν γράψει τη δική τους ιστορία σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα τις προηγούμενες δεκαετίες που φέρουν τη σφραγίδα της… παράγκας!

Βέβαια, θα μου πείτε ότι εδώ πέρασαν στα ψιλά το γεγονός ότι βρέθηκε ένοχος για το σκάνδαλο της κάρτας υγείας και έφαγε καμπάνα πενταετούς κάθειρξης, σε αυτό θα στεκόντουσαν τα παιδιά της… εξυγίανσης;

Ο καημός των Λαλάκηδων που σιγοντάρουν το υπάρχον σύστημα είναι να επαναλαμβάνουν μονότονα ότι καμία διαιτησία δεν ευνοεί τον ΠΑΟΚ που αγάπησαν εσχάτως μιας και ελέω Σαββίδη γεμίζει η τσέπη τους, αλλά γίνεται διαγωνισμός «ανθρώπινων λαθών» που ευνοούν όοοοολες τις ομάδες κατά καιρούς.

Προς Θεού, δεν υπάρχει καμία παράγκα και κανένας χαλίφης που «πλερώνει» και απαιτεί πρωτάθλημα εδώ και τώρα.

Η ουσία είναι ότι τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο με πρωταγωνιστές πλέον τα «αστέρια» της ντεμέκ εξυγίανσης που αποδεικνύονται άξιοι διάδοχοι των προηγούμενων διοικήσεων της ΕΠΟ και του ελληνικού ποδοσφαίρου επιβεβαιώνοντας ότι η φασαρία γίνεται για το πάπλωμα του ελέγχου της ομοσπονδίας από τους γνωστούς πωλητές εξυπηρετήσεων…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ