Όλα στον ΠΑΟΚ

Όλα στον ΠΑΟΚ

Έχει «ζουμί» το ματς στο Αγρίνιο, καλές ευκαιρίες και στην Ευρώπη

Απόλυτη δικαίωση για τον Καμμένο ήταν το ματς στην Μόσχα. Τρεις επιλογές δώσαμε, τρεις επιλογές επιβεβαιώθηκαν. Το χάντικαπ των πρασίνων, οι πόντοι του Παπαπέτρου και τα τρίποντα του Καλάθη με το εντυπωσιακό buzzer beater της επικής νίκης επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Για σήμερα η προσοχή μας βρίσκεται στο ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που έχει πλέον ως τελευταίο στόχο το αήττητο. To 1.50 που βρίσκουμε το διπλό του ΠΑΟΚ εννοείται πως είναι αποδεκτό ενώ επίσης κρατάμε και το όβερ 1,5 γκολ του ΠΑΟΚ στο 1.70.
|
O Παναιτωλικός είναι ομάδα πάντως που σκοράρει και την δυναμική της θα επιδιώξει να την βγάλει και απέναντι στον ΠΑΟΚ, όσο και αν θα βρει δυσκολίες. Το όβερ 0,5 γκολ του Παναιτωλικού πληρώνει με 1.85.

Επίσης αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα στον καταλογισμό πέναλτι. Τα πέναλτι άλλωστε δίνονται «βροχή» στα ματς του ΠΑΟΚ και η απόδοση στο 3.10 είναι πολύ καλή.

Πάμε τώρα και στα ξένα πρωταθλήματα όπου έχω ξεχωρίσει τα εξής: Το διπλό της Γιουνάιτεντ επί της Γουλβς στο Κύπελλο με εξαιρετική απόδοση στο 2.35!

Το αμφίσκορο στο Γουότφορντ-Κρίσταλ Πάλας όπως και στο Σάλκε-Λειψία, το όβερ 2,5 στο Λούτον-Τζίλιγχαμ, το διπλό της Ντόρτμουντ επί της Χέρτα με απόδοση στο 2.05 και το g-g στο Μπιλμπάο-Ατλέτικο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ