Silver Alert: Αναζητούνται Βασιλειάδης, Κοντονής, Τσίπρας, Ιβάν

Silver Alert: Αναζητούνται Βασιλειάδης, Κοντονής, Τσίπρας, Ιβάν

Που να είναι αυτή η ψυχή, η Υφυπουργάρα; Ο κορυφαίος Κοντονής; Η Πρωθυπουργάρα; Ο... σωτήρας; Λέτε να έμαθαν ότι κάτι… στράβωσε στο ΟΑΚΑ; Ντάξει μωρέ, αφού δεν είναι στη θέση του κακού ο Ολυμπιακός, το βλέπουν από Δευτέρα…

Πρωτίστως θα ήθελα ως Βασίλης Δεκάρικος να εκφράσω ειλικρινά την λύπη μου για όσα τραγικά συνέβησαν και πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ενθυμούμαι πως και στο παρελθόν δυστυχώς είχαν συμβεί ουκ ολίγες φορές παρόμοια γεγονότα.

Τότε υπήρχε μια γενικότερη ευαισθησία της Κυβερνήσεως του τόπου. Της περήφανης Κυβέρνησης του Αλέξη του Τσίπρα και του Σταύρου Χαράλαμπου Κοντονή.

Θυμάστε τι γινόταν κάθε φορά που μπούκαραν χουλιγκάνοι στους αγωνιστικούς χώρους για να κυνηγήσουν – από αγανάκτηση πάντα – τους ανθρώπους του Ολυμπιακού; Δεν είχε καμία σημασία αν αυτοί που τους κυνήγαγαν ήταν μαύροι, κίτρινοι, πράσινοι σε οπαδικά συναισθήματα.

Σημασία είχε πως ήταν τα παιδιά αγανακτισμένα από τον Ολυμπιακό που δεν μας άφηνε να… χαρούμε τις Κυριακές μας.

Και έτσι ο Κοντονής, η Κοντανάρα θα έλεγα ή Υπουργάρα όπως τον φώναζε ο Τίγρης αποφάσιζε την διακοπή του πρωταθλήματος για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός που προκαλούσε την αγανάκτηση και μαζί οδηγούσε τα παιδιά στο ντου. Μπορεί να μην είχε εφεύρει τότε ο Αλέξης το σύνθημα αλλά ταιριάζει. Ήταν δίκαιο και γινόταν πράξη…

Τώρα που έγινε το έλα να δεις στο ΟΑΚΑ με τους πράσινους χούλιγκαν να μπουκάρουν με μαχαίρι στον πάγκο του Ολυμπιακού μια 8λεπτη διακοπή ήταν αρκετή.

Όταν μετά τα έσπασαν με μολότοφ, συγκρούσεις με την αστυνομία κλπ ο Γερμαναράς λύγισε και διέκοψε οριστικά το ντέρμπι.

Τώρα βεβαίως έχουμε… εξυγίανση, για πιο λόγο να ασχοληθεί η Κυβέρνηση του Αλέξη; Για όνομα του Θεού δηλαδή, τι να πρωτοκάνει ο Πρωθυπουργός; Τώρα μαθαίνει πως η Βολιβία δεν έχει σχέση με την Βενεζουέλα.

Είναι και Κυριακή βράδυ, λογικά η Υφυπουργάρα, ο Βασιλειάδης που με πυγμή έλυσε το πρόβλημα στο μπάσκετ θα αναπαύεται…

Και από Δευτέρα έχει ο Θεός. Αφήστε που στην τελική στη θέση του καλού, του θύματος είναι ο Ολυμπιακός. Άρα τι προπαγάνδα προεκλογική να κάνει ο Αλέξης και η Κυβέρνηση του αφού είναι κομματάκι δύσκολο να το γυρίσει εις βάρος του συλλόγου που αποδεδειγμένα μισεί και στοχοποιεί;

Βέβαια, αν, αν λέμε αυτά που συνέβησαν στο ΟΑΚΑ γινόντουσαν στο ΚαραΪσκάκη τώρα λογικά η… 3η Μεραρχία θα ήταν στον δρόμο για τον Πειραιά για να σώσει την πατρίδα.

Ευτυχώς όμως έχουμε… εξυγίανση και τώρα είναι όλα αγγελικά πλασμένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Και έτσι ούτε ο ΠΑΟΚ που πρωτοστάτησε στην γλυκιά αυτή αλλαγή του ποδοσφαίρου μας – για το καλό πάντα του ποδοσφαίρου μας – δεν έβγαλε καμία από αυτές τις ζουμερές ανακοινώσεις που έβγαζε κάθε φορά που γίνονταν παρόμοια επεισόδια λίγο πιο παλιά.

Ούτε ο Ιβάν άρπαξε τις κάμερες για να μιλήσει μέχρι το πρωί και να μας αναλύσει το πλάνο ζωής του ελληνικού ποδοσφαίρου που αρέσει στον πρασινοφρουρό Λαλάκη και σε όλους τους υμνητές της εξυγίανσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ