AEK : Δι-κέφαλοι φορ

AEK : Δι-κέφαλοι φορ

Η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά αναζητώντας δυο επιθετικούς. Ο Λυμπερόπουλος έχει αρχίσει και ξεσκονίζει περιπτώσεις... μακριά από Πόνσε και Αραούχο.

Πλήρη αναδιάρθρωση της επιθετικής της γραμμής θα κάνει το καλοκαίρι η ΑΕΚ. Από την στιγμή που ο Εζεκίελ Πόνσε δεν είναι θετικός να δεσμευτεί από τώρα με την Ενωση αφού περιμένει την Λιντς και όποια άλλη πρόταση μπορεί να προκύψει το καλοκαίρι μετά την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποιεί, ο δικέφαλος προετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση.

Θα περιμένει όσο του επιτρέπουν τα χρονικά του περιθώρια τον Πόνσε ή οποιαδήποτε θετική εξέλιξη με τον Αραούχο αλλά ήδη ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει αρχίσει και ξεσκονίζει άλλες περιπτώσεις.

Η είδηση όμως εδώ είναι ότι η ΑΕΚ δεν ψάχνεται μόνο για ένα φορ αλλά ζητάει δυο!

Ένα φορ κολώνα τύπου Πέκχαρτ, το κλασικό νούμερο εννέα δηλαδή και άλλον έναν επιθετικό στυλ Πόνσε και Αραούχο, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά δηλαδή και θα μπορεί να παίξει και μέσα αλλά και έξω από το κουτί.

Μετά τον δανεισμό του Γιακουμάκη στον ΟΦΗ, η Ενωση έχει ξεμείνει από κλασικό φορ.

Προφανώς ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον Κρητικό επιθετικό για τη νέα σεζόν και το καλοκαίρι σκοπεύει να χτίσει από την αρχή την γραμμή κρούσης του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ