Παναθηναϊκός: Τρελή απόδοση στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: Τρελή απόδοση στο ΟΑΚΑ!

Ο Καμμένος ποντάρει στον Παναθηναϊκό χωρίς να αρκείται στον απλό και χαμηλό άσο

Η ΑΕΚ θα μπορούσε κάλλιστα να μας στείλει ένα γερό ταμείο χθες όμως δεν τα κατάφερε στην Γερμανία με τις επιλογές μας που δικαιώθηκαν να περιορίζονται κατά πολύ.

Θα επιμείνουμε στο μπάσκετ και θα ποντάρουμε στην Ευρωλίγκα και το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ.

Οι πράσινοι έχουν πάρει φόρα και παρασύρουν στο διάβα τους, τους πάντες, και το ίδιο θα κάνουν απόψε και απέναντι, στην έτσι και αλλιώς, αδιάφορη Ρεάλ.

Για αυτό και η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται απλά λίγο πάνω από το 1.60-1.65. Με έξι σερί νίκες και επική επιστροφή είναι λογικό να έχει πέσει η απόδοση. Μην ξεχνάμε πως οι πράσινοι έχουν κάνει 6 σερί νίκες και θα είναι δεδομένα στα πλέι οφ καθώς ακόμη και αν τους στραβώσει το ματς απόψε (φτου, φτου) υπάρχει η Μπούντουτσνοστ την τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ.

Η βασική επιλογή μου λοιπόν έρχεται στη νίκη των πρασίνων με διαφορά 6-10 πόντους από την Ρεάλ. Επιλογή που πληρώνει με 4.60 παρακαλώ!

Από εκεί και πέρα θα ρίξω το κάτιτις και στα ειδικά παικτών με τρεις καλές επιλογές. Όβερ 11,5 πόντους του Κιλπάτρικ, όβερ 5 ριμπάουντ του Παπαγιάννη και όβερ 0,5 τρίποντο του Αντετοκούνμπο με απόδοση 4!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ