Ολυμπιακός: Αυτός κάνει την διαφορά…

Ολυμπιακός: Αυτός κάνει την διαφορά…

Ο Μιλουτίνοφ καλείται να σηκώσει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό και ο Καμμένος τον στηρίζει.

Το cash out αποτελεί μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επιλογή στο στοίχημα. Είναι αλήθεια πως πολλές φορές η απόφαση για το αν το χρησιμοποιήσεις ή όχι είναι δύσκολη. Σε περιπτώσεις όμως σαν την χθεσινή, του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ, επιβάλλεται. Θα μου πείτε τώρα το θυμήθηκα; Τώρα που στράβωσε ένα ματς που φαινόταν πως μας πήγαινε εύκολα ταμείο;

Όχι βέβαια, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας.

Αφήνουμε λοιπόν τον Παναθηναϊκό που την έπαθε από την Ρεάλ και πάμε στα φρέσκα κουλούρια με το ματς του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις να μας απασχολεί.

Δύσκολη η προσέγγιση στο συγκεκριμένο ματς. Από την μια ο αλλοπρόσαλλος Ολυμπιακός, κάκιστος εδώ και καιρό στην Ευρωλίγκα. Από την άλλη η Ζαλγκίρις που έχει πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού και βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Μακάρι να νικήσει ο Ολυμπιακός όμως για σκάρτο 1.60 δεν… Όποιος θέλει το ακολουθεί, εγώ δεν θα πάρω.

Θα ποντάρω όμως στο μεγαλύτερο «όπλο» που έχει φέτος ο Ολυμπιακός. Στον παίκτη που έχει ξεφύγει από την μετριότητα και που δείχνει ικανός να πάρει στις πλάτες του την ομάδα και να την σώσει από ένα τεράστιο κάζο.

Στον Μιλουτίνοφ λοιπόν πάνε τα λεφτά μας για απόψε. Όβερ 13,5 πόντους στο 1.87 και όβερ 7,5 ριμπάουντ στην ίδια απόδοση. Επίσης ποντάρουμε και το double-double του Σέρβου σέντερ με την απόδοση στο 4.

Βάσει απόδοσης δύο ακόμη επιλογές. Το όβερ 1,5 τρίποντο του Πρίντεζη σε απόδοση 6 παρακαλώ, και το όβερ 0,5 τρίποντο του Λεντέι με 2,5 απόδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ