
Μέσα σε λίγες ώρες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξαφάνισαν τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη.
Τρεις περίπου ώρες χρειάστηκε να περάσουν για να εξαφανίσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της GBL με τον Άρη στο «PAOK Sports Arena» (21/11, 17:30).
Το sold out γνωστοποίησαν σήμερα οι «ασπρόμαυροι», με ανάρτησή τους στο διαδίκτυο, παρακινώντας τους φιλάθλους της ομάδας να κάνουν το ίδιο και για τα ματς που προηγούνται του ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους» κόντρα στη Ρόμα (3/11, 20:00, για το EuroCup) και τον Βίκο Ιωαννίνων (7/11, 17:30, 6η αγωνιστική GBL).
Διαβάστε επίσης: Ο Κίναν Έβανς και η μεγάλη επιστροφή στην κεντρική σκηνή (vids)
Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξαν να αρχίσουν τη διάθεση των εισιτηρίων για τα τρία προσεχή παιχνίδια στο «Παλατάκι» από σήμερα, ανοίγοντας τη σχετική διαδικασία στις 14:00. Υπενθυμίζεται πως οι Θεσσαλονικείς για τη φετινή σεζόν έχουν διαθέσει 6.000 διαρκείας.
🏁 SOLD OUT 🏁
Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης (21/11) εξαντλήθηκαν!
Κλείστε τώρα τη θέση σας για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με…
🆚 Roma BC (3/11/26, 20:00)
🆚 Vikos Φalcons (7/11/26, 17:30)
📲 https://t.co/kWLQKleeYq https://t.co/WFgKDhMVpH— PAOK BC (@PAOKbasketball) October 29, 2026



















