Παναθηναϊκός: «Πράσινες» ευχές στον Λαμπρόπουλο

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» ευχές στον Λαμπρόπουλο

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, οδεύει προς τον Παναθηναϊκό. Πως έμαθε ο Έλληνας στόπερ το ενδιαφέρον των πρασίνων.

Γενέθλια είχε την Κυριακή ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος είναι παροπλισμένος από το τέλος Νοεμβρίου από την ΑΕΚ.

Τον Ιανουάριο προσπάθησε να φύγει για το εξωτερικό αλλά οι απαιτήσεις της Ενωσης του χάλασαν τα σχέδια. Στην συνέχεια έκανε την προσπάθεια του να επιστρέψει στην… κανονικότητα και να βοηθήσει την ομάδα του αλλά έφαγε «πόρτα».

Πλέον το έχει συνειδητοποιήσει ότι μετά από πέντε χρόνια στα Σπάτα θα αποχωρήσει και τόσο αυτός όσο και ο ατζέντης του βλέπουν τη νέα σεζόν. Που θα τους βρει αυτή;

Οι πληροφορίας μας – και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο – αναφέρουν ότι έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται η αδειοδότηση της ομάδας για να πέσουν και οι υπογραφές.

Οι Δώνης και Νταμπίζας θεωρούν ότι ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός θα κολλήσει άψογα στο ελληνικό ρόστερ των πρασίνων και η χημεία που έχει με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο από την τριετή συνύπαρξη τους στην ΑΕΚ αποτελεί ένα ακόμα ατού. Συν τοις άλλοις ο Παναθηναϊκός θα προσθέσει έναν ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει πολλά χρήματα καθώς ως γνωστόν το μπάτζετ θα παραμένει περιορισμένο για τους πράσινους.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού το αποκάλυψε ο Λαμπρόπουλος σε κάποιους στενούς του φίλους που πήραν τηλέφωνο για να του ευχηθούν και φυσικά πέρα από το κλασικό «χρόνια πολλά» δέχτηκε ευχές και για το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ