Στοίχημα: Η «εκδίκηση» των μπέμπηδων

Στοίχημα: Η «εκδίκηση» των μπέμπηδων

Η Γιουνάιτεντ θέλει διπλό για 4αδα και… ρεβάνς και ο Καμμένος την στηρίζει.

Ζέσταμα για μια δυνατή εβδομάδα αποτελεί η σημερινή μέρα. Λίγα αλλά καλά ματσάκια στην Ευρώπη, μια μέρα πριν έρθει το βασικό «μενού» αλλά και οι μπασκετικές αναμετρήσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και Ευρωλίγκα.

Ο Καμμένος θα ασχοληθεί πρωτίστως με την Πρέμιερ Λιγκ και κυρίως με τον αγώνα των μπέμπηδων κόντρα στην Γουλβς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει στην έδρα της Γουλβς, εκεί όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, με στόχο να πάρει ένα ακόμη τρίποντο στο πρωτάθλημα συνεχίζοντας την αντεπίθεση της με τον Σόλσκιερ που την έχει φέρει σε θέση Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ματσάκι πάντως δεν θα είναι δύσκολο όμως ο διπλασιασμός που προσφέρεται στην επικράτηση των «μπέμπηδων» είναι πολύ καλό κίνητρο για να πιστέψουμε σε αυτούς. Στην Αγγλία πάλι και στο έτερο ματσάκι που γίνεται απόψε ποντάρουμε στο όβερ 2,5 στο Γουότφορντ-Φούλαμ. Είναι ομάδες του όβερ και ικανές και για παραπάνω γκολ, όμως το 1.75 είναι καλό και μας κάνει.

Πάμε και Ισπανία εκεί που ξεχωρίζει το ματς της Βιγιαρεάλ με την Μπαρτσελόνα. Η λογική λέει και όβερ 2,5 και g-g με τις αποδόσεις να είναι λίγο κάτω και λίγο πάνω από το 1.60 αντίστοιχα. Ο συνδυασμός τους ανεβάζει την απόδοση και θα τον προτιμήσουμε.

Όπως θα προτιμήσουμε και το αμφίσκορο στο ματς της Εσπανιόλ με την Χετάφε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ