H ΑΕΚ καλεί τον μπαμπά Πόνσε για διαπραγματεύσεις

H ΑΕΚ καλεί τον μπαμπά Πόνσε για διαπραγματεύσεις

Οι πρωταθλητές κάλεσαν στην Αθήνα για συζητήσεις τον πατέρα και μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικό προκειμένου να συζητήσουν για την παραμονή του στην ΑΕΚ.

Ο Εζεκίελ Πόνσε είναι η αποκάλυψη της φετινής ΑΕΚ και στον δικέφαλο είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι και την τσέπη τους για να τον κρατήσουν κοντά τους.

Ως γνωστόν ο Αργεντινός επιθετικός έχει έρθει ως δανεικός από την Ρόμα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Οι Ρωμαίοι αυτό το διάστημα βρίσκονται σε φάση ανασυγκρότησης αφού προβλέπονται αλλαγές σε νευραλγικές θέσεις όπως αυτή του τεχνικού διευθυντή αλλά και του προπονητή.

Στην ΑΕΚ επιθυμούν το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσουν την επιχείρηση της παραμονής του Πόνσε και για αυτό πριν μερικές μέρες επικοινώνησαν με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή, τον Ντάνιελ και τον κάλεσαν να έρθει στην Αθήνα για να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο της αγοράς ή νέου δανεισμού του παίκτη σε περίπτωση που ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρόμα.

Το βασικότερο για την ΑΕΚ είναι να έρθει σε συμφωνία με τον Πόνσε όσον αφορά το δικό του συμβόλαιο, το οποίο ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Αυτή την στιγμή η Ένωση πληρώνει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου και ενοίκιο προς την Ρόμα. Φανταστείτε όμως να πρέπει να πληρώσει 1,2 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και έξτρα την εφορία που σε αυτές τις περιπτώσεις αγγίζει το 50%.

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα και να δει και τις σκέψεις του πατήρ Πόνσε, ο οποίος παίζει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση και στην συνέχεια εφόσον βρεθεί κοινή γραμμή να πιέσουν μαζί την Ρόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ