Περίπατο ο Παναθηναϊκός, ζόρια ο… Ολυμπιακός που περιμένει δώρα

Περίπατο ο Παναθηναϊκός, ζόρια ο… Ολυμπιακός που περιμένει δώρα

Ο Καμμένος παίζει Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός σαρώνει, ο Ολυμπιακός έχει ζόρια...

Η 8αδα της Ευρωλίγκας καθορίζεται από τα σημερινά ματς με τον Παναθηναϊκό να έχει ουσιαστικά… δεμένο το γάϊδάρο του. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζοριστεί από την Μπουντούτσνοστ με τον Καμμένο να θεωρεί δεδομένο πως η νίκη της ομάδας του Ρικ Πιτίνο θα συνοδευτεί και από μεγάλη διαφορά.

Ποντάρω λοιπόν στην υπερκάλυψη των 17 πόντων που μας προσφέρει απόδοση 1.90 καθώς οι πράσινοι θα κάνουν πάρτι πρόκρισης επί των Μαυροβούνιων.

Από εκεί και πέρα τα άλλα τρία ματς έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να παίζουν την Παρασκευή με την Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ όμως για να έχει ενδιαφέρον αυτό το ματς θα πρέπει να τους γίνουν τα χατίρια, για άλλη μια φορά, και αυτή την αγωνιστική.

Βεβαίως η λογική λέει πως ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ και Εφές θα πάρουν τις νίκες απέναντι σε Μπασκόνια, Ζαλγκίρις και Μιλάνο αντίστοιχα. Όμως ο Καμμένος βλέπει ζόρια γενικότερα και στα τρία ματς.

Για αυτό και θα ποντάρει στα χάντικαπ των διαφορών των φιλοξενούμενων. Δηλαδή στο +7,5 της Μπασκόνια με απόδοση στο 1.80, στο +2,5 της Αρμάνι με απόδοση στο 1.90 και +4,5 της Ζαλγκίρις με απόδοση επίσης στο 1.90.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ