Ο Ολυμπιακός σφυρίζει αδιάφορα στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός σφυρίζει αδιάφορα στο ΣΕΦ

Ο... ξενερωμένος Ολυμπιακός παίζει ένα αδιάφορο ματς με την Νταρουσάφακα, που θα διεκδικήσει στα ίσια τη νίκη, ενώ η Λίβερπουλ θέλει πάση θυσία νίκη σε μία δύσκολη έδρα.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μείνει εκτός οκτάδας στη Euroleague, καθώς αυτοκτόνησε από την 20η αγωνιστική και μετά κατακτώντας μόλις δύο νίκες. Οι ερυθρόλευκοι αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση χωρίς καν να έχουν δώσει το τελευταίο τους παιχνίδι με την ουραγό Νταρουσάφακα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η λέξη αδιάφορο και η λέξη ξενέρωτο είναι λίγες για να περιγράψουν το σημερινό ματς που δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για τους φίλους τους Ολυμπιακού. Βασικά δεν έχει γενικότερα ενδιαφέρον, όμως στοιχηματικά υπάρχει μία προτίμηση, η οποία βαδίζει με τη λογική.

Σε ένα αδιάφορο ματς με δύο ομάδες που παίζουν κάτω του μετρίου μπάσκετ αξίζει είτε το άντερ, είτε το… ντέρμπι. Εμείς σήμερα θα πάμε με το ντέρμπι, καθώς η Νταρουσάφακα είναι επικίνδυνη ομάδα και πιο συγκεκριμένα με το χάντικαπ.

Ο Ολυμπιακός ακόμα και να κερδίσει δεν θα είναι με το χάντικαπ των 11,5 πόντων. Οπότε εμείς θα προτιμήσουμε νίκη Νταρουσάφακα και θα κατεβάσουμε το χάντικαπ στους 7,5 ή 8,5 πόντους που ξεπερνάει σε απόδοση το 2.45. Ελκυστικό το διπλό αν μη τι άλλο σε απόδοση 5,75, αλλά και επίφοβο, για αυτό και το χάντικαπ είναι ιδανικό για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Στα υπόλοιπα ματς αν κάτι αξίζει είναι το διπλό με 10,5 πόντους χάντικαπ της Γκραν Κανάρια με την Μπάγερν, στον ορισμό της αδιαφορίας. Τέλος, στην Premier League η Λίβερπουλ δίνει ένα από τα πιο κρίσιμα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος απέναντι στην Σαουθάμπτον εκτός έδρας και θέλει μόνο νίκη για να μην χάσει τη μάχη του τίτλου.

Οι άγιοι καίγονται για βαθμούς για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό, ενώ έχουν κόψει κατά καιρούς βαθμούς από την ομάδα του Κλοπ. Φέτος δύσκολα θα γίνει, με το παιχνίδι όμως να πηγαίνει σε αρκετά γκολ. Αμφίσκορο και όβερ είναι μια καλή επιλογή με 2.65 απόδοση, όπως και το διπλό και όβερ 2,5 σε απόδοση κοντά στο 2.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ