Έτοιμος για μηνύσεις ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για μηνύσεις ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κινείται νομικά και κάνει μηνύσεις σε Υφυπουργό Αθλητισμού (Βασιλειάδη) και ΓΓΑ (Συναδινό), για την ανοχή τους στην υπόθεση Γκαγκάτση.

Για τους καλοπροαίρετους; «Χαρούμενος» για τον καλό του φίλο. Για τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη που μέσω της ποδοσφαιρικής αναδιάρθρωσης, νιώθει πως εξασφάλισε το –όποιο- πολιτικό του μέλλον. Για εκείνους πάλι που έχουν τη συνήθεια να σκέφτονται ανάποδα; Το σωστό επίθετο είναι «ανακουφισμένος» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται από χθες το μεσημέρι ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Για τον Ολυμπιακό; Μηνύσεις…

Ο διευθύνοντας σύμβουλος της Σούπερ Λιγκ, που από την 7η Μαρτίου βρίσκεται παράνομα στη θέση του, σε μια υπόθεση που τείνει να γίνει μεγαλύτερο σκάνδαλο από εκείνο για το οποίο καταδικάστηκε σε 5ετη φυλάκιση (με αναστολή) από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Ένοχος για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας. Ένοχοι και όσοι δεν εφαρμόζουν τον νόμο, που ρητώς επιβάλλει την απομάκρυνση του από την (καλοπληρωμένη) θέση του στο οργανόγραμμα του συνεταιρισμού. Δηλαδή, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός. Πως ήταν ο τίτλος εκείνης της ταινιάρας του Ντάνι Μπόιλ «Μικρά εγκλήματα μεταξύ φίλων». Θα βάλω πλάτη εγώ από τη μια, βάλε εσύ από την άλλη. Και γενικά… τοίχο-τοίχο σε αυτές τις δύσκολες μέρες.

Που μεταξύ μας, θα γίνουν δυσκολότερες αν όσα μαθαίνω επιβεβαιωθούν. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να την αφήσει έτσι αυτή την κραυγαλέα παρανομία με τον Γκαγκάτση και την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ. Είναι αποφασισμένος να τους ταράξει στη νομιμότητα, όλους παρέα. Και να τους βγάλει στη σέντρα με τον πλέον παραδειγματικό τρόπο.

Μην σας κάνει εντύπωση αν σύντομα ακούσετε πως η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ απέστειλε εξώδικα τόσο στον Βασιλειάδη, όσο και στον Συναδινό για την υπόθεση Γκαγκάτση. Μην σας κάνει εντύπωση αν προκύψουν μηνύσεις και το θέμα πάει όσο… μακριά γίνεται. Έχει δίκιο άλλωστε 1000%. Είναι ένα από τα πλέον κραυγαλέα σκάνδαλα της Εξυγίανσης. Και μια χαρακτηριστική αποτύπωση της ενδιαφέρουσας «συμμαχίας». Της Κυβέρνησης, της ΕΠΟ (που ψήφισε «λευκό» για την αποπομπή κάποιου που ευθύνεται μαζί με τους συνενόχους του για την «εξαφάνιση» 13 εκατ ευρώ από τα ταμεία της), τον συνεταιρισμό της Σούπερ Λιγκ που μέσω ΕΡΤ και Δικεφάλων έρχεται και «κολλάει» μια χαρά στην ιστορία.

Για τους μυημένους; Το δεδικασμένο της διαπιστωτικής πράξης Κουπτσίδη, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ενοχής.

ΥΓ. Α, και κάτι τελευταίο που ακούω έντονα τις τελευταίες ημέρες. Ο ΠΑΟΚ μετά την αναδιάρθρωση, θα παραμείνει στην ίδια τηλεοπτική στέγη; Ή ο Υφυπουργός θα φροντίσει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το «αθλητικό προφίλ» της ΕΡΤ. Όσο-όσο λένε πληρώνει για τον επίδοξο πρωταθλητή. Και πολύ καλά κάνει. Σάμπως δικά του είναι τα λεφτά;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ