Βραδιά Champions League κόντρα στην κοινή λογική

Βραδιά Champions League κόντρα στην κοινή λογική

Το Champions League επιστρέφει με τις αναμετρήσεις Λίβερπουλ-Πόρτο και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι, δύο ζευγάρια με ξεκάθαρα φαβορί, που δεν θα τα προτιμήσουμε.

Σπουδαία ημέρα απόψε, καθώς διεξάγονται τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των «8» του Champions League στην Αγγλία. Λίβερπουλ – Πόρτο και Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι συγκρούονται για μία θέση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τα δύο ζευγάρια να έχουν ξεκάθαρα φαβορί που όμως δεν θα τα προτιμήσουμε.

Αρχικά στο Άνφιλντ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μοιάζει να είναι η πιο τυχερή της κλήρωσης, καθώς έπεσε πάνω στην Πόρτο, που πέρσι τη διέλυσε στο Ντραγκάο με 5-0 και πήρε μια εύκολη πρόκριση από τους «16».

Φέτος όμως οι Πορτογάλοι μοιάζουν πιο έτοιμοι για μία έκπληξη, παρά το γεγονός πως οι κόκκινοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο πρώτο παιχνίδι δύσκολα θα παίξουν ανοιχτά, αν και το Άνφιλντ θα είναι κατήφορο, και η λογική λέει πως δεν θα ανοίξει το σκορ. Ο άσος δεν αξίζει σε απόδοση κάτω του 1.40 και ειδικά σε προημιτελικά του Champions League, οπότε θα πάμε με ότι αξίζει.

Η Λίβερπουλ θέλει περισσότερο το πρωτάθλημα από την Ευρώπη και ίσως φανεί στο συγκεκριμένο ματς με δεδομένο πως η ομάδα του Κλοπ παίζει με την Τσέλσι το Σαββατοκύριακο. Αν κάτι αξίζει στοιχηματικά λοιπόν είναι η κόντρα στους γηπεδούχους ή τα λίγα γκολ, καθώς η Πόρτο δεδομένα θα είναι υποψιασμένη φέτος. Όπως λέει και ο τίτλος λοιπόν, το αφεντικό (δηλαδή εγώ) τρελάθηκε και προτείνει Χ2 διπλή ευκαιρία  σε απόδοση περίπου στο 4.00. Για εκείνους που φοβούνται όμως τα 2-3 γκολ θα ήταν ένα καλό στοίχημα με απόδοση στο 1.90.

Στο έτερο παιχνίδι της βραδιάς η Τότεναμ αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι, με την αύρα του νέου γηπέδου και με την ελπίδα της διάκρισης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο ενθουσιασμός του συλλόγου αλλά και του κόσμου για το νέο Γουάιτ Χαρτ Λέιν θα δώσει ώθηση κόντρα στην αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα σε ένα ματς που σίγουρα θα είναι ανοιχτό. Αν όμως τα σπιρούνια είναι προσεκτικά τότε θα μπορέσουν στο πρώτο παιχνίδι να πάρουν ακόμα και προβάδισμα πρόκρισης.

Απόψε λοιπόν είμαστε κόντρα στην κοινή λογική και κυρίως κόντρα στα φαβορί. Άρα και κόντρα στη Σίτι, καθώς τόσο ο άσος σε απόδοση κοντά στο 4.20 όσο και το Χ σε απόδοση 3.60 είναι ελκυστικά, με την Τότεναμ να είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που μπορούν να βάλουν δύσκολα στους πολίτες. Απόψε λοιπόν θα πάμε με το 1Χ διπλή ευκαιρία σε απόδοση κοντά στο 2.00 ή για σιγουριά ίσως αξίζει το αμφίσκορο και over 2,5 σε απόδοση κοντά στο 2.30. Είπαμε… Το αφεντικό τρελάθηκε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ