Έχει… ψωμί το Γιουρόπα Λιγκ

Έχει… ψωμί το Γιουρόπα Λιγκ

Μεγάλα ματς στο Γιουρόπα Λιγκ, μεγάλες ευκαιρίες για ταμείο για τον Καμμένο…

Δεν μας συγκίνησαν και ιδιαίτερα τα ματσάκια του Τσάμπιονς Λιγκ που πάντως μας πήγαν πολύ καλά γύρω από τις επιλογές μας. Μπαλίτσα πάντως δεν είδαμε κάτι που μπορεί να δούμε στις ρεβάνς, όπου δεν θα υπάρχει σκοπιμότητα.

Το Γιουρόπα Λιγκ μπορεί εύκολα να αποδειχθεί πιο ελκυστικό απόψε κλείνοντας την ευρωπαϊκή εβδομάδα. Έχει πολύ… ψωμί άλλωστε με σπουδαίες αναμετρήσεις και μεγάλες ευκαιρίες για ταμείο.

Ο Καμμένος λοιπόν το μελέτησε πολύ και σας δίνει τις επιλογές του για να πανηγυρίσουμε μαζί.

Επιλογές και από τα τέσσερα ματσάκια. Ξεκινάμε από το ντέρμπι, Άρσεναλ-Νάπολι με το όβερ 2,5 να είναι στο 1.70 και να επιβεβαιώνεται. Από σημείο η αφεντιά μου ποντάρει στα κανόνια, άσος στο 2.45 είναι γλυκύτατος!

Στην Πορτογαλία τώρα, η Μπενφίκα υποδέχεται την απίθανη φέτος Άιντραχτ. Θα πάρω το αμφίσκορο στο 1.70 και τίποτα άλλο από ένα ματς που μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Πάμε Πράγα, εκεί που η Σλάβια υποδέχεται την Τσέλσι. Εξαιρετική η πορεία των Τσέχων αλλά ως εδώ. Η Τσέλσι θα τελειώσει την δουλειά από το πρώτο ματς. 1.70 το διπλό, μας κάνει.

Τέλος στον Ισπανικό εμφύλιο, Βιγιαρεάλ-Βαλένθια, οι γηπεδούχοι έχουν άλλες προτεραιότητες. Και αυτό νομίζω πως θα φανεί και στο ματς. Με το διπλό στο 2.40 ούτε κουβέντα για την επιλογή μας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ