Γιώργος Κούτσιας: Πολιορκία στο «χρυσό» αγόρι του ΠΑΟΚ (vids)

Γιώργος Κούτσιας: Πολιορκία στο «χρυσό» αγόρι του ΠΑΟΚ (vids)

Ο Γιώργος Κούτσιας έχει κάνει πολλούς ατζέντηδες να προσπαθούν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του MVP του πρόσφατου φάιναλ φορ Κ15 της Super League.

Με τρία γκολ στα δυο ματς του φάιναλ φορ κ15 της Super League ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας υπέγραψε την κατάκτηση του τίτλου. Ο επιθετικός του δικεφάλου θα συμπληρώσει τα 15 του χρόνια στις 17 Σεπτεμβρίου και εφόσον συνεχίσει να «πυροβολεί» με τον ίδιο ρυθμό τις αντίπαλες εστίες θεωρείτε δεδομένο ότι θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Οι ψαγμένοι σε αυτή την ηλικία τον γνώριζαν καλά αλλά τα κατορθώματα του στην Λαμία απογείωσαν την φήμη του. Σε τέτοιο βαθμό που ο πατέρας του έχει βρεθεί σε πολιορκία…

Αρκετοί ατζέντηδες τον καλούν καθημερινά και του ζητάνε συναντήσεις για να κουβεντιάσουν για το μέλλον του γιου του. Θέλουν να αναλάβουν την εκπροσώπηση του και του μιλάνε για καριέρα στο εξωτερικό.

Αυτή τη στιγμή δυο είναι τα φαβορί για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του. Δυο βορειοελλαδίτες, με τον πρώτο να κάνει αποδεδειγμένα δουλειές στο εξωτερικό και τον άλλο να διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ και να είναι ο εκλεκτός του δικεφάλου.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΙΑΣ

Ο Γιώργος Κούτσιας γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2004 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Τηλέμαχο Αλεξάνδρειας. Το καλοκαίρι του 2012 οι σκάουτς του ΠΑΟΚ τον ανακάλυψαν και τον ενέταξαν στο δυναμικό του Δικεφάλου.

Ο Κούτσιας αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το μίνι βιογραφικό που του έχει αφιερώσει ο ΠΑΟΚ, είναι «…δυνατό και γρήγορο παιδί με ευστροφία και αντίληψη, χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή αίσθηση του γκολ που διαθέτει, καθώς και τα εξαιρετικά τελειώματα. Εχει υψηλή τεχνική, ηγετικά χαρακτηριστικά και είναι διεθνής. Ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών».

Η φετινή σεζόν έκλεισε με 26 γκολ και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα για τον 15χρονο σέντερ φορ και όπως είναι λογικό, όλα τα βλέμματα είναι πάνω του, καθώς έχει όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΦΟ ΚΟΥΤΣΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ