Super League: Μια προεδρεία, μια γυναίκα, δυο άνδρες…

Super League: Μια προεδρεία, μια γυναίκα, δυο άνδρες…

Ο ΠΑΟΚ προανήγγειλε ότι θα στηρίξει Κοξένογλου (Ατρόμητος) για την προεδρεία της Super League, αλλά εάν η ΑΕΚ δεν αποσύρει τον Λυσάνδρου, ο Σαββίδης θα κατεβάσει τον Μάκη Γκαγκάτση!

Η Τρίτη (16/04/2019) είναι κοντά. Αλλά και μακριά. Καθώς μέχρι να φτάσουμε στο συμβούλιο της Super League, όπου θα αποφασιστεί ποιο πρόσωπο θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη στον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής, έχουμε αρκετές ημέρες. Και παρασκηνιακές ζυμώσεις, που δείχνουν ότι όλα παίζονται και όλα είναι ανοιχτά.

Η ΑΕΚ έσπευσε τη Δευτέρα να επιβεβαιώσει ότι ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι η επιλογή της για τη θέση του προέδρου. Μία ημέρα αφότου είχε κυκλοφορήσει (χωρίς να διαψευστεί) ότι ο ΠΑΟΚ προετοίμαζε τον Μάκη Γκαγκάτση για την καρέκλα του προέδρου του. Μάλιστα, παρότι η επιλογή Γκαγκάτση άρχισε να χάνει έδαφος, καθώς FIFA/UEFA βγάζει… σπυριά στην ιδέα σύμπραξης του καταδικασμένου μπαμπά Γκαγκάτση, με τον γιο του στις σημαντικότερες θέσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, η Ενωση δεν πήρε πίσω την υποψηφιότητα του διευθύνοντος συμβούλου της.

Από την πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά, ωστόσο, φαίνεται ότι αποφασίστηκε η στήριξη της γυναικείας υποψηφιότητας. Η διευθύνουσα σύμβουλος του Ατρόμητου, Κάτια Κοξένογλου, έχει ήδη μπει στην κούρσα της διαδοχής του Μπαταγιάννη, με τις… ευλογίες του ΠΑΟΚ, αλλά και άλλων ομάδων.

Η θέση του ΠΑΟΚ, μάλιστα, εκφράστηκε εμμέσως και από όσα είπε ο διευθυντής επικοινωνίας του, Κυριάκος Κυριάκος. Ο οποίος μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM, σημείωνε τα εξής: «Η εμπειρία δείχνει ότι το καλύτερο κι αυτό που εκφράζει την ομαλότητα είναι ο πρόεδρος της Λίγκας να μην είναι από τις μεγάλες ομάδες, γιατί υπάρχει μια καχυποψία. (…) Το καλύτερο θα ήταν να είναι ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής και να υπάρχει ομοφωνία στην αποδοχή του».

Επί της ουσίας, η κα Κοξένογλου θα προταθεί ως το πρόσωπο κοινής αποδοχής που αναφέρει ο Κυριάκος. Εάν γίνει αποδεκτή η υποψηφιότητά της, τότε θα γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος Λίγκας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εάν δεν γίνει, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε ντέρμπι στελεχών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Και αυτό, διότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν ο η ΑΕΚ δεν αποσύρει τον Λυσάνδρου και επιμείνει να διεκδικήσει την προεδρεία, ο ΠΑΟΚ θα πάρει πίσω την απόφασή και θα κατεβάσει τον Μάκη Γκαγκάτση στην εκλογική διαδικασία. Κόντρα στις βουλές των υπερκείμενων δυνάμεων. Σε μια πολύ ιδιαίτερη μονομαχία, όπου οι δύο «χαλίφηδες» του ποδοσφαίρου, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Εχθρούς και φίλους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ