«Φωτιά» στα μπατζάκια του Φωτιά 

«Φωτιά» στα μπατζάκια του Φωτιά 

Ο φόβος του Φωτιά μη τυχόν και δεν περάσει ο ΠΑΟΚ από τη Λάρισα και η αβάντα που θα έχει ο Αστέρας με τον Παπαδόπουλο. Ο Παράγκας έχει το παρασκήνιο των ορισμών της 28ης αγωνιστικής.

Φωτιά στα μπατζάκια του Φωτιά. Η Λάρισα θέλει βαθμούς για να σωθεί αφού στη συνέχεια αντιμετωπίζει ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και στη μέση ο Φωτιάς. Το ματς θα είναι στα κόκκινα αφού οι γηπεδούχοι θα «λυσσάξουν», καθώς διακρίνονται για τη μαχητικότητά τους. Μέτριος διαιτητής και άπειρος ο Φωτιάς δεν έχει τα κότσια για να βγάλει αυτό το εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι.

Λαμία-ΑΕΚ: Άριστες οι σχέσεις των δυο ομάδων, βαθμολογική πίεση δεν υπάρχει ξεκούραστο μεροκάματο για τον Σκουλά.

Λάρισα-ΠΑΟΚ: Η Λάρισα θα παίξει μέχρι θανάτου στο χωράφι του AEL FC Arena. O ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Ο Φωτιάς που έτσι η αλλιώς είναι κακός διαιτητής τρέμει στη σκέψη μη τυχόν και στραβώσει το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Ειδικά για το αήττητο θα έχει ακόμα μεγαλύτερο άγχος κι απ τον Λουτσέσκου. Νέος στο πίνακα και χωρίς εμπειρία ο βοηθός Ψαρρής.

Απόλλωνας-Παναιτωλικός: Ευτυχώς που το παιχνίδι είναι αδιάφορο. Ό,τι και να κάνει ο Γρατσάνης δεν θα υπάρχουν συνέπειες.

Άρης-Ατρόμητος: Σημαντικό παιχνίδι καθώς παίζεται η τέταρτη θέση και έβαλαν τον αλλοπρόσαλλο Διαμαντόπουλο. Ειδικά στις περιπτώσεις πέναλτι εφαρμόζει δικούς του κανονισμούς.

Λεβαδειακός-Πανιώνιος: Από τους χειρότερους διαιτητές ο Μανούχος

Ολυμπιακός-Ξάνθη: Δεν είναι κακός διαιτητής ο Κουμπαράκης.

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ: Για πάρτη του θα παίξει Κουτσιαύτης.

ΠΑΣ Γιάννενα- Αστέρας Τρίπολης: Αν κερδίσουν τα Γιάννενα καβαλάνε τον Αστέρα και τον ρίχνουν στη 13η θέση να παίξει μπαράζ. Τα κόζα, όμως, έχουν αλλάξει κι ο Παπαδόπουλος δεν πρόκειται να δώσει στην έδρα ούτε τον πυρετό του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ