Ουζουνίδης, Σα Πίντο και Πετράκης…

Ουζουνίδης, Σα Πίντο και Πετράκης…

Σε αυτούς θα απευθυνθεί ο Ατρόμητος, εφόσον ο Κάναντι απαντήσει αρνητικά στην πρόταση της ανανέωσης του συμβολαίου του

Πανέτοιμοι δηλώνουν στο Περιστέρι, στην περίπτωση που ο Νταμίρ Κάναντι στυλώσει τα πόδια του και επιμείνει στην αύξηση των αποδοχών του ενόψει της νέας περιόδου. Το κρίσιμο ραντεβού μεταξύ του Ατρομήτου και του Αυστριακού τεχνικού παρουσία του ατζέντη του θα πραγματοποιηθεί μόλις φιξαριστεί η τελική κατάταξη. Μπορεί δηλαδή και άμεσα αν οι Περιστεριώτες αποδράσουν με διπλό από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι πιθανότητες όπως έχουμε προαναφέρει είναι μοιρασμένες αφού ο Κάναντι θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω ή να αυξήσει τις αποδοχές του. Στον Ατρόμητο επιθυμούν την παραμονή του αλλά με το ίδιο συμβόλαιο. Εφόσον όμως δεν καταφέρουν να τον πείσουν, είναι έτοιμες οι εναλλακτικές λύσεις.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος είναι διαχρονικός «έρωτας» του Γιώργου Σπανού. Όμως αν ο Εβρίτης τεχνικός δώσει προτεραιότητα στην εύρεση πάγκου στο εξωτερικό τότε υπάρχει ο γνωστός Ρικάρντο Σα Πίντο που απολύθηκε πρόσφατα από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Πορτογάλος έχει περάσει δυο φορές από το Περιστέρι και δεν θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής. Από την ελληνική αγορά βρίσκεται ψηλά στην λίστα και ο Γιάννη Πετράκης, που προωθεί νεαρούς ποδοσφαιριστές κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στους ανθρώπους της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ