ΑΕΚ : Είδε Ενσικουλού στη Νέα Σμύρνη

ΑΕΚ : Είδε Ενσικουλού στη Νέα Σμύρνη

Τον Ενσικουλού είδε ο σκάουτερ της ΑΕΚ, Δημήτρης Μπαρμπαλιάς στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Πλατανιά παρέα με άνθρωπο του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Η ΑΕΚ… κοσκινίζει κάθε χρόνο πολύ προσεχτικά το ελληνικό πρωτάθλημα και φροντίζει να κινείται για ποδοσφαιριστές που την ενδιαφέρουν. Ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο Κλαρκ Ενσικουλού. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του Πλατανιά, ο οποίος απέναντι στον Πανιώνιο πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ, φέρεται να βρίσκεται για τα καλά στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ένωσης.

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης βρέθηκε για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο σκάουτερ Δημήτρης Μπαρμπαλιάς, ο οποίος παρακολούθησε το ματς συνοδευόμενος από έναν ξένο ατζέντη. Ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών μετά το τέλος του αγώνα συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Ενσικουλού και στην συνέχεια έφυγε μαζί με τον Μπαρμπαλιά.

Είναι άγνωστο αν πρόκειται για τον ατζέντη του παίκτη ή κάποιον γνωστό του αλλά υπήρχε μεγάλη οικειότητα και η συζήτηση γινόταν στα γαλλικά, έξω από το πούλμαν του Πλατανιά.

Ο Κογκολέζος κανονικά αγωνίζεται στα πλάγια, εκεί δηλαδή που αναζητά παίκτη η ομάδα. Είναι γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός και μπορεί να σκοράρει. Διαθέτει δηλαδή το πακέτο που ψάχνουν στην Ενωση. Στα 14 ματς του πρωταθλήματος μετράει τρία γκολ και είναι ο μοναδικός που έχει διασωθεί από το μέχρι στιγμής ναυάγιο του Πλατανιά.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ είχε αγοράσει και πέρσι τον Γενάρη παίκτη από την κρητική ομάδα, τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ