ΠΑΟΚ : To λάθος του Γιώργου Σαββίδη

ΠΑΟΚ : To λάθος του Γιώργου Σαββίδη

Ωραίο το Instagram, αλλά δεν είναι αστείο να αφήνεις τέτοια υπονοούμενα. Ούτε καν για το...facebook. Πόσο μάλλον για ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας

Φίλος μου ο Γιώργης, ο Σαββίδης. Και με εκείνον τον ωραίο λαϊκό αυθορμητισμό του, που προσφέρει μεροκαματάκι σε κόσμο και ντουνιά στον ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα, ωραίο κόλπο αυτό με τα social και το ξέρει καλύτερα από όλους. Το κόλπο με τις διαδοχικές αναρτήσεις που αποτυπώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το «συναίσθημα» της στιγμής. Γίνεται μάλιστα ακόμη πιο ωραίο όταν δίνει την αίσθηση πως είναι βουτηγμένη στο παρασκήνιο η πληροφορία που στέλνει στο πιάτο μας!

Σαν το αποψινό για παράδειγμα: «Ευτυχώς αυτά τα αμυντικά λάθη δεν έγιναν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ… Θα είχαμε πάλι παραληρήματα στο facebook» έγραψε και τάραξε το  Instagram. Επέλεξε μάλιστα μια φωτογραφία με φόντο μια μπυρίτσα για να το κάνει ακόμη πιο… γάργαρο!

Το εννοεί ο ποιητής; Τον Βαγγέλη Μόρα προφανώς, που χόρεψε το «όπως θα παίρνω τις στροφές, εσύ αν θέλεις κοίταζε με» του μεγάλου Τερλέγκα στη φάση του 1-2 στο Αγρίνιο. Του Μόρα που έκανε και τη λάθος πάσα προς τον Κυριακίδη, από την οποία ο Ανσαριφάρντ έγραψε το 1-3. Να το έριξε το υπονοούμενο, ο Γιώργης, για τον Ένγκελς και τη γκολάρα του που έσκισε τα δίχτυα του Προτό, αποκλείεται. Εκτός αν το μπουκάλι μπύρας της φωτογραφίας ήταν άδειο (και δεν ήταν το… πρώτο)!

Λέει λοιπόν ο Γιώργης, ευτυχώς που ο Μόρας τα έκανε τα λάθη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό –και όχι με τον ΠΑΟΚ- γιατί θα έπεφτε πάλι το facebook. Πότε έπεσε ξανά του Ζούκι το καμάρι; Προφανώς κατά τον Γιώργη κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν από μια εβδομάδα. Τότε που ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, εκείνος ο γίγαντας Ζίβκοβιτς έκρινε με τα δικά του λάθη, το ματς του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια.

Κατανοητός ο συσχετισμός. Το παράπονο. Ακατανόητος όμως όταν γίνεται από το μικρό αφεντικό του ΠΑΟΚ. Γιατί μια εβδομάδα μετά δεν το ξαναβάζεις στο τραπέζι αυτό το… μπουκάλι. Ο φίλος σου ο Παράγκας σου μιλάει Γιώργη: Αυτές τις ιστορίες τις κρύβεις κάτω από το χαλάκι δεν τις επαναφέρεις στο προσκήνιο μόνος σου ψάχνοντας επιχειρήματα, κατόπιν εορτής. Σαν την αυτογκολάρα του Ένγκελς ήταν η κίνηση σου ή έστω εκείνου που σε συμβούλευσε και σε έβαλε σε αυτό το καράβι σκέψης.

Ξέραμε για διαιτητές και πλαϊνούς. Για πέναλτι και οφσάιντ. Μας λες ότι κάθε λάθος αμυντικού και τερματοφύλακα μπορεί να εμπεριέχει και κάτι παραπάνω; Έστω την ικανότητα να… ρίξει το facebook από τα σχόλια, που δεν είναι και μικρό πράγμα;  Λάθος φίλε Γιώργο μιας και το πρωτάθλημα έχει άλλο τόσο δρόμο μπροστά. Και ακόμη μεγαλύτερο όταν η έμμεση αναφορά εμπλέκει ένα παιδί εθνική Ελλάδας όπως ο Μόρας. Ένας κύριος των γηπέδων. Δεν το λέει ο κάθε μυστήριος στο facebook, ούτε κανάς δημοσιογράφος. Το λέει το Νο2 μιας ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό.

Δηλαδή αν αύριο ένας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού επαναλάβει αντίστοιχα λάθη, τι θα γράψεις; Του Παναθηναϊκού που οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι να πουν τα κάλαντα για να δουν το χρώμα του χρήματος, καθώς η απληρωσιά έχει γίνει για εκείνους σήμα κατατεθέν. Μέγα λάθος φίλε Γιώργη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ