Γκαγκάτσης-Λυσάνδρου: Ρωσική ρουλέτα για Χαλίφηδες

Γκαγκάτσης-Λυσάνδρου: Ρωσική ρουλέτα για Χαλίφηδες

Η εκλογή νέου προέδρου της Σούπερ Λιγκ, είναι ένα ακόμη «ντέρμπι» πάνω στο μαγικό χαλί της Εξυγίανσης.

Πέρασαν νωρίς τις… παιδικές ασθένειες. Άφησαν γρήγορα στην άκρη και εκείνα τα χαριτωμένα για τους «Πόντιους που θα αλλάξουν το ποδόσφαιρο». Και έπεσαν με τα μούτρα στο ψητό. Έστω λοιπόν και αν ο Τίγρης και ο Ιβάν να τα λένε ακόμη καμιά φορά στο τηλέφωνο; Στην πραγματικότητα βρίσκονται πίσω από τις πολεμίστρες. Και όπου βρίσκουν ευκαιρία; Του δίνουν και καταλαβαίνει!

Κατανοητό λοιπόν, πως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αυριανή τους «μάχη» στην Σούπερ Λιγκ για την διεκδίκηση της προεδρίας. Μια ιστορία που έχει μπόλικο παρασκήνιο, και που οι μυημένοι την περιμένουν να εξελιχθεί σε ντέρμπι μέχρις εσχάτων. Από τη μια ο Μηνάς Λυσάνδρου της ΑΕΚ. Από την άλλη ο –γιος του μπαμπά του- Μάκης Γκαγκάτσης. Και βάλτε να πάνε τώρα που γυρίζει, καθώς όσοι μπήκαν στη μέση προτείνοντας κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχής (Πανουργιάς Παπαϊωάννου) για να αποφευχθεί ο «πόλεμος» δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Μπορεί λέει να προκύψει μέχρι και ισοψηφία. Μπορεί να παίξουμε παράταση. Και αν δεν βρούμε άκρη, να εκτελέσουν και από ένα πέναλτι οι δύο τους! Τόσους διαιτητές έχουν και οι δύο πλευρές. Όλο και κάποιος θα βρεθεί να δείξει τη… βούλα.

Πρόσωπο κοινής αποδοχής ήθελε και ο Βασιλειάδης για να μην έχουμε «πιστολιές». Ο Υφυπουργός με την καρδιά… αγκινάρα, που αγαπά και τους δύο Χαλίφηδες. Αλλά εκείνον δεν τον λογαριάζει κανείς. Άλλη φορά θα τον φωνάξουν για να τον τρατάρουν κουλουράκια. Τώρα έχει μάχη.

Εννοείτε πως εδώ δεν θα διαβάσετε παραμυθάκια για μικρά παιδιά. Και για να μην το κουράζουμε. Κανείς δεν ενδιαφέρετε για την Λίγκα που ούτως ή άλλως κουμάντο κάνει ο –καταδικασμένος για κακούργημα- Βασίλης Γκαγκάτσης (με τις ευλογίες του Υφυπουργού). Για την ΕΠΟ ετοιμάζεται «σκοτωμός». Ο πρόεδρος της Λίγκας, γίνεται αυτομάτως αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας. Και όταν ο ΠΑΟΚ κατάλαβε ότι η ΑΕΚ πάει να αρπάξει το πόστο… έβγαλε νύχια. Χάνονται οι «συσχετισμοί» στην εκτελεστική επιτροπή. Και αυτό ο Βορράς δεν το θέλει με τίποτα.

Μες την ημέρα έριξε κάτι άσφαιρα. Αλλά δεν του βγήκαν. Μέχρι τον Πουρσανίδη λέει πρότεινε από τον ΟΦΗ (που εννοείτε ότι δεν έχει σχέσεις με τον… ΠΑΟΚ). Μέχρι την όμορφη Κάτια από τον Ατρόμητο (που εννοείτε ότι δεν έχει σχέσεις με τον ΠΑΟΚ). Η ΑΕΚ όμως δεν κάνει πίσω. Το θέλει το μαγαζί. Και πάμε για ρωσική ρουλέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ