Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν έχει «πάρτι» αυτή την φορά…

Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν έχει «πάρτι» αυτή την φορά…

Θέση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ θέλουν να κλείσουν Μπάρτσα και Γιουβέντους. Και θα κλείσουν…

Οι επαναληπτικοί της προηγούμενης φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ μας χάρισαν ουκ ολίγες συγκινήσεις. Τεράστιες ανατροπές, μεγάλες εκπλήξεις. Απόψε θα μάθουμε τις δύο πρώτες ομάδες των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το μεγάλο ζευγάρι με το 0-1 του Ολντ Τράφορντ να έχει βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι μπέμπηδες έκαναν ένα θαύμα στο Παρίσι απέναντι στην Παρί που έχει αποκλειστεί με κάθε πιθανό σενάριο.

Η Μπάρτσα δεν είναι Παρί, ο Βαλβέρδε την πάτησε πέρσι με την Ρόμα και έμαθε. Απόψε η Μπάρτσα θα περάσει. Βλέπω όμως να σκοράρει και η Γιουνάιτεντ με το αμφίσκορο να είναι οριακά στο 1.70. Ο άσος άλλωστε είναι αστείος για αυτό το επίπεδο.

Στο δεύτερο ζευγάρι, Γιουβέντους-Άγιαξ. Οι Ολλανδοί έκαναν το μπαμ στη Μαδρίτη με το τεράστιο διπλό. Τώρα τα πράγματα είναι πιο ζόρικα.

Ο Ρονάλντο θέλει και άλλο ένα Τσάμπιονς Λιγκ με άλλη μια ομάδα, η Γιούβε είναι πανίσχυρη και υποψιασμένη και το 1-1 δίνει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο στους Ιταλούς.

Ο άσος μάλιστα κυμαίνεται κοντά στο 1.80 και μας κάνει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και το όβερ στην ίδια απόδοση είναι αποδεκτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ