Κλείνει στον Άρη: Μια ανάσα από πορτιέρο-έκπληξη οι Κιτρινόμαυροι

Κλείνει στον Άρη: Μια ανάσα από πορτιέρο-έκπληξη οι Κιτρινόμαυροι

Ο τερματοφύλακας που απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το κύπελλο, και κάνει φέτος πράγματα και θαύματα στην Σούπερ Λιγκ προ των πυλών του Βικελίδης. Το10.gr σε μια ακόμη μεταγραφική-αποκάλυψη.

Η ιστορική πρόκριση της Λαμίας επί του Ολυμπιακού στην προημιτελική φάση του κυπέλλου έφερνε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο Σέρβος τερματοφύλακας μετά από αυτό το παιχνίδι ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στην αγορά.

Σε λίγες εβδομάδες ο 31χρονος γκολκίπερ μένει ελεύθερος από την Λαμία και θα βρεθεί σε αναζήτηση νέας ομάδας. Φυσικά η Λαμία θα προσπαθήσει να τον δελεάσει με ένα νέο βελτιωμένο συμβόλαιο όμως οι κεραίες μας έχουν πιάσει ότι ήδη ο Σαράνοφ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με άλλη ομάδα.

Ο Αρης κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα και ο Σέρβος της Λαμίας βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας. Εχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές και μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αναμένεται να γίνει και συνάντηση των δυο πλευρών για να διαπιστωθεί αν υπάρχει σύμπλευση ή όχι. Η αίσθηση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες είναι πως το deal-έκπληξη βρίσκεται πολύ κοντά.  Μια κίνηση ψαγμένη, και σίγουρη από το ασφαλές περιβάλλον της Σούπερ Λιγκ. Τερματοφύλακας που έχει καταθέσει διαπιστευτήρια στην Ελλάδα. Που ξέρει το πρωτάθλημα. Που γνωρίζει τον Άρη και την δυναμική του. Σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή από τους Κιτρινόμαυρους που μεθοδικά κινούνται για να εξελίξουν το πλάνο της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κουέστα έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο με τον Αρη ενώ αναπληρωματικοί τερματοφύλακες των κιτρίνων την φετινή σεζόν είναι οι Αναγνωστόπουλος και Καντιμοίρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ