Αποκλειστικό: Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Πέτρος Γιακουμάκης

Αποκλειστικό: Υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Πέτρος Γιακουμάκης

To10.gr αποκαλύπτει ότι Γιακουμάκης και Ατρόμητος κατέληξαν σε συμφωνία ο 26χρονος επιθετικός υπέγραψε ήδη το νέο του συμβόλαιο. Οι λεπτομέρειες του deal...

Αφού ξεκίνησαν οι μεταγραφές, ας συνεχίσουμε κι εμείς να αποκαλύπτουμε αυτά που άλλοι μαθαίνουν και αναδημοσιεύουν, μετά την… επόμενη ημέρα. Οπως, για παράδειγμα το αποκλειστικό θέμα μας για τον Ρομπέρ Κορέα, τον δεξιό μπακ της Κάντιθ, που θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ είχε προταθεί και ο Πέτρος Γιακουμάκης. Με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό, ωστόσο, να υπογράφει αλλού, όπως θα αποκαλύψουμε στις επόμενες γραμμές αυτού του κειμένου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και απόλυτα ακριβείς πληροφορίες του to10.gr, λοιπόν, ο Πέτρος Γιακουμάκης πρέπει να λογίζεται και να αναφέρεται από σήμερα και πέρα ως ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου. Καθώς όπως έπιασαν τα… ραντάρ της στήλης, έβαλε ήδη την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3ετούς διάρκειας με την ομάδα του Περιστερίου. Επιλέγοντας να μην ακολουθήσει τον Λεβαδειακό και τον Γιάννη Κομπότη στην παρακάτω κατηγορία (Super League 2, Football League ή όπως την πουν τέλος πάντων).

Το ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Γιακουμάκη δεν ήταν καινούργιο. Ο 26χρονος επιθετικός της ομάδας της Βοιωτίας, είναι ένας από τους καλύτερους ελεύθερους του καλοκαιριού και για αυτόν τον λόγο η διοίκηση του Γιώργου Σπανού έτρεξε να προλάβει τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Καθώς δεν ήταν λίγες οι ομάδες που είχαν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή, για να τον δελεάσουν.

Ο Ατρόμητος φέρεται να έκανε μια πολύ καλή οικονομική προσφορά στον Γιακουμάκη, με τις ετήσιες απολαβές το να φτάνουν τις 120.000 € τον χρόνο κλιμακωτά. Μια προσφορά που τον κέρδισε, καθώς μπορεί να έβρισκε και λίγο καλύτερα χρήματα αλλού, όμως η «σιγουριά» και οικονομική σταθερότητα των Κυανέρυθρων, ήταν αυτή που τον κέρδισε.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ατρόμητος θα είναι η δεύτερη ομάδα σε επίπεδο Super League τη φανέλα της οποίας θα φορέσει ο Γιακουμάκης και συνολικά η 4η, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του σε Χερσόνησο και Ατσαλένιο. Τη φετινή σεζόν έχει 21 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ με τον Λεβαδειακό, ενώ συνολικά στη μεγάλη κατηγορία έχει 133 ματς, 26 γκολ και 6 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ