Λαλάκη, δικαιώθηκες πάλι… 

Λαλάκη, δικαιώθηκες πάλι… 

Ό,τι γράφει ο Λαλάκης είναι… νόμος. Από δικαίωση σε δικαίωση λέμε, όπως τότε που έγραψε για την δικαίωση του Παναθηναϊκού στην πρωτόδικη απόφαση για τα αίσχη του ΟΑΚΑ. Τελικά Λαλάκη, είπε όντως αλήθεια, ε;

Είναι… ιστορικά αποδεδειγμένο πως οι μισθοφόροι δεν έχουν απολύτως κανέναν δισταγμό. Είναι αδίστακτοι, έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να ικανοποιήσουν το αφεντικό τους, αυτόν που τους πληρώνει για να κάνουν την δουλειά. Και την νύχτα μέρα μπορούν να κάνουν αρκεί να ικανοποιήσουν το αφεντικό.

Αφήνοντας πίσω το δίδαγμα της ημέρας, η αφεντιά μου, ο Βασίλης ο Δεκάρικος φωνάζει και πάλι παρών για να δικαιώσει το φιλαράκι του, τον κολλητό του καλέ.

Τον Λαλάκη, πρώην πρασινοφρουρό, νυν Ιβανοφρουρό που… δικαιώθηκε για άλλη μια φορά. Μιλάμε ο άνθρωπος έχει σειρά επιτυχιών, κάτι σαν το Games of thrones ένα πράγμα. Ότι και να πει, ότι και να γράψει, τσουπ συμβαίνει το αντίθετο. Μιλάμε για χάρισμα.

Βγαίνει λοιπόν η πρωτόδικη απόφαση για τα αίσχη του ΟΑΚΑ, εκείνη που έλεγε ο πρωτοδίκης πως αν δεν πέσει βόμβα στο γήπεδο δεν διακόπτουμε οριστικά το ματς και ο Λαλάκης πανηγυρίζει. Αρπάζει και μια ατάκα που τον βολεύει από τον γνωστό φίλο του, Κώστα Καραπαπά, και την κοτσάρει στον τίτλο. Αυτά είναι τα καλά της εξυγίανσης είχε πει ο Κώστας ο Καραπαπάς θέλοντας να στηλιτεύσει την κατάσταση που βίωσε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και ο Λαλάκης με καμάρι το γύρισε τούμπα (σ.σ. αγαπημένη λέξη του) για να αποδείξει πως στην… εξυγίανση όλοι είναι το ίδιο…

Αφού ξεπεράσω τα γέλια για την τελευταία επισήμανση του ανεπίσημου επικοινωνιολόγου του Μάκη, του Γκιόργκι, του Κυριάκου Χ2 και του Ιβάν βεβαίως-βεβαίως, θυμίζω πως μεταξύ άλλων ο εν λόγω Λαλάκης υποστήριζε πως επιτέλους υπάρχει δικαιοσύνη και πως ο Φριτζ είχε πάρει μια παράλογη απόφαση, πως ο νόμος εφαρμόστηκε από τον πρωτοδίκη και άλλα περίεργα για να υποστηρίξει την πρωτοφανής απόφαση.

Προσέξτε για να (τον) μαθαίνετε. Είναι προφανές πως και ο ίδιος ήξερε πως αυτή η απόφαση ήταν απίστευτη και δεν ήταν δυνατόν να σταθεί. Όμως ο άνθρωπος είναι «τυφλωμένος» από μίσος για τον Ολυμπιακό,  βάλτε και το… καθήκον του, και θα καταλάβετε. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνει το άσπρο μαύρο για το… καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου πάντα, όπως το αφεντικό του.

Τώρα όμως που η επιτροπή εφέσεων έριξε την απαράδεκτη πρωτόδικη απόφαση, είναι… Τετάρτη και ο Λαλάκης δεν είδε δεν άκουσε. Και που να τρέχει να γράφει τώρα.

Αυτό που ήθελε (έπρεπε) να γράψει το έγραψε. Σιγά τώρα, που ξεβρακώθηκε (sic) για άλλη μια φορά, μην δώσει σημασία.

Η δουλειά να γίνεται και όλα καλά. Δεν είδατε άλλωστε πως λειτούργησε ο Λαλάκης και οι… Λαλάκηδες μετά την «σβουρηχτή» (sic) σφαλιάρα του «κολλητού» του Μάκη στην Λίγκα;

Αλλά ας αφήσουμε τα παιδιά τώρα στην ησυχία τους να γιορτάσουν την φιέστα γιατί ποιος ξέρει πότε θα ξαναγιορτάσουν;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ