«Μάχη» για το μπακ της επόμενης δεκαετίας…

«Μάχη» για το μπακ της επόμενης δεκαετίας…

Ο 16χρονος Αποστολόπουλος του Πανσερραϊκού έχει γυαλίσει σε αρκετές ομάδες της Super League.

Δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο για τα ελληνικά δεδομένα ένα παιδί πριν καν συμπληρώσει τα 16 του χρόνια να αγωνίζεται βασικό σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Και δεν μιλάμε για μια- δυο συμμετοχές αλλά για 22!

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος του Πανσερραϊκού υπάρχει καταγεγραμμένος στα μπλοκάκια των περισσοτέρων ομάδων της Super League και μάλιστα αρκετές ομάδες από τις κορυφαίες της χώρας όπως ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν στείλει σκάουτ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον 16χρονο δεξιό μπακ.

Σε επίπεδο Super League αυτό το παιδί θα αγωνιζόταν στην κ17 κάποιας ομάδας και στην συνέχεια θα πήγαινε στην κ19 και εφόσον θεωρούσαν ότι τηρεί τις προδιαγραφές θα συνέχιζε στην πρώτη ομάδα. Αυτή την στιγμή ο Αποστολόπουλος αγωνίζεται ήδη σε ανδρικό επίπεδο και δεν θα ήθελε να πάει στην κ19 κάποιας ομάδας.

Οπότε μια από τις βασικές προϋποθέσεις για να αποδεχτεί την πρόταση κάποιας ομάδας της Super League είναι να ενσωματωθεί αμέσως στην πρώτη ομάδα ή να δοθεί δανεικός στην Super League 2 για να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ανδρικό επίπεδο. Οι σκάουτ έχουν να λένε τα καλύτερα για αυτόν και προβλέπουν ότι η επόμενη δεκαετία θα του ανήκει αν συνεχίσει να βελτιώνεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ