Όταν ο Μαρίνος αντέγραψε τον Τάκη!

Όταν ο Μαρίνος αντέγραψε τον Τάκη!

Κάτι θα ξέρει ο Ουζουνίδης που στέλνει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα όπως έστειλε ο Λεμονής τον Ολυμπιακό στο «Καμπ Νου». Και καλά ο σερ Τάκης πήγε εκεί για να φάει όσο το δυνατόν λιγότερα... Ο Μαρίνος ποιο μεγαθήριο αντιμετωπίζει και γέμισε τον τόπο αμυντικογενείς;

Σεβασμός στον Μαρίνο Ουζουνίδη! Κάτι θα ξέρει που στέλνει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα όπως έστειλε ο Λεμονής τον Ολυμπιακό στο «Καμπ Νού». Και καλά ο σερ Τάκης πήγε εκεί για να φάει όσα το δυνατόν λιγότερα. Ο Μαρίνος ποιο μεγαθήριο αντιμετωπίζει και γέμισε τον τόπο αμυντικογενείς; Τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου;

Για δεύτερο παιχνίδι ο κόουτς του Παναθηναϊκού αφήνει εκτός εντεκάδας τον ποιοτικότερο παίκτη του μεσοεπιθετικά τον Χίλιεμαρκ. Αυτόν που έβαλε για μισή ώρα κόντρα στον Πανιώνιο και καταλάβαμε ότι υπάρχει στο γήπεδο Παναθηναϊκός. Το επαναλαμβάνει τώρα και κάνει κάτι ακόμα θέλοντας να αντιγράψει τον αξεπέραστο Λεμονή. Επειδή δεν του γεμίζει το μάτι ο Μολίνς, θα παίξει με σέντερ φορ τον Αλτμαν. Με ψευτο-εννιάρι δηλαδή.

Ο ακάθεκτος Μαρίνος δεν σταματά εκεί. Για να κάνει την πλήρη ανατροπή αφήνει εκτός του Χουλτ και βάζει μέσα τον Ινσούα. Σου λέει μπας και γίνει καμμιά κουταμάρα και κάνω επιθέσεις από τα άκρα… Η τακτική του είναι εξαιρετικά συντηρητική και μάλλον αναίτια.

Από την πλευρά του ο Ρασβάν Λουτσέσκου εμπιστεύεται δικαιολογημένα το νεαρό Λημνιό και φέρνει τον Πέλκα στην φυσική του θέση ως οργανωτή. Συζητήσιμη η επιμονή του να κρατά στον πάγκο τον Πρίγιοβιτς για χάρη του Κουλούρη.

Μαύρη τρύπα μπορεί να αποδειχτεί η συμμετοχή του αργού Μαλεζά δίπλα στον Βαρέλα. Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ ότι θα στερηθεί τις προωθήσεις του Βιεϊρίνια. Ο Κρέσπο δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Αν ο Μαλεζάς παίξει ως αριστερός στόπερ, τότε στον χώρο ανάμεσα σε Μαλεζά και Κρέσπο υπάρχουν περιθώρια για να κινηθεί και να δημιουργήσει προβλήματα ο Βιγιαφάνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ