Κοροϊδεύουν τον κόσμο τους!

Κοροϊδεύουν τον κόσμο τους!

Παράσταση επιπέδου Χόλυγουντ από τον Ιβάν Σαββίδη (κυρίως) και τον Δημήτρη Μελισσανίδη με την δήθεν επιθυμία τους να γίνει ο τελικός με κόσμο. Οι ίδιοι, ειδικά ο Σαββίδης, έχουν ζητήσει να μην υπάρχει κόσμος ξέροντας πως η Κυβέρνηση θα τους κάνει (και αυτό) το χατίρι…

Μιλάμε για παράσταση επιπέδου Χόλυγουντ! Από τον Ιβάν Σαββίδη και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αλλά και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Κοροϊδεύουν στην ψύχρα τον κόσμο τους! Και οι οπαδοί βγάζουν αβέρτα ανακοινώσεις για τον τελικό του Κυπέλλου που δεν θα γίνει με κόσμο.

Και δεν θα γίνει με κόσμο όχι απλά γιατί o ΣΥΡΙΖΑ δεν το θέλει ξέροντας πως οι… εξυγιαντικές δυνάμεις θα τα κάνουν λαμπόγιαλο και θα αποδείξουν για άλλη μια φορά πως διέλυσαν το δύσμοιρο το ελληνικό ποδόσφαιρο για να πάρουν κάνα τίτλο μετά από δεκαετίες, με την πλάτη πάντα της Κυβέρνησης.

Δεν θα γίνει με κόσμο γιατί ο Σαββίδης (κυρίως) αλλά και ο Μελισσανίδης το έχουν ζητήσει. Ξέροντας πως η Κυβέρνηση θα τους κάνει το χατίρι, όπως όλα τα χατίρια εδώ και πέντε χρόνια που κυβερνά.

Και την ίδια ώρα βγαίνουν δηλώσεις και non paper από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το πόσο λάθος είναι να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο και διάφορα άλλα τέτοια παραμύθια, απλά για να ρίξουν σκόνη στα μάτια των οπαδών.

Που για άλλη μια φορά χρησιμοποιούνται, στην προκειμένη περίπτωση οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Όπως δηλαδή χρησιμοποιήθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη στην υπόθεση της Μακεδονίας, εκεί όπου ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε να υπάρξουν αντιδράσεις για τις Πρέσπες. Και όταν έγινε ένα συλλαλητήριο για το ονόρε ήταν δεν ήταν 300 άτομα. Βλέπετε πρωτάθλημα πήρε ο Ιβάν, αυτό που έστειλε τα συγχαρητήρια ο Αλέξης. Ο ένας βοήθησε τον άλλο και όλα καλά στο τέλος.

Έτσι λοιπόν τώρα ο Ιβάν (κυρίως) αλλά και ο Τίγρης έχουν «καθαρίσει» τον τελικό να γίνει χωρίς κόσμο με τον Βασιλειάδη άλλωστε πρόθυμο να κάνει και αυτό το χατίρι στους χαλίφηδες. Για το καλό του ποδοσφαίρου πάντα βεβαίως, μην το ξεχνάμε. Όσο για την ΕΠΟ; Ποια ΕΠΟ; Πλάκα κάνουμε τώρα, σίγα μην ρωτήσουν τον Γραμμένο…

Κοροϊδεύουν στην ψύχρα τον κόσμο τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για να κάνουν την δουλίτσα τους με τον ΣΥΡΙΖΑ να επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά πως «όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει». Και άσε την ΦΙΦΑ να λέει πως πρέπει να γίνει σωστά ο τελικός, με κόσμο, οργάνωση, και πλάνο.

Και αυτοί άλλωστε τόσο καιρό κάνουν πλάτες, συμβάλλουν στην… εξυγίανση.

Πόσο κοροϊδία αντέχετε λοιπόν;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ