Όλα τα λεφτά σε Τσιτσιπά και… Γαλλία

Όλα τα λεφτά σε Τσιτσιπά και… Γαλλία

Ησυχία επικρατεί στο σημερινό κουπόνι, όμως ο προημιτελικός του Τσιτσιπά με τον Ζβέρεφ στη Μαδρίτη και η πλήρης αγωνιστική στη Ligue 2 είναι ελκυστικές.

Η Παρασκευή είναι μια μέρα που εδώ και χρόνια έχει το δικό της ενδιαφέρον στοιχηματικά. Το κουπόνι δεν είναι ποτέ γεμάτο όμως έχει «λαβράκια» και με αυτά θα πορευτούμε και σήμερα.

Καταρχάς στο «μενού» της ημέρας δεσπόζει ο μεγάλος προημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για το Open της Μαδρίτης. Ο Έλληνας τενίστας προέρχεται από μία άνετη νίκη επί του Βερντάσκο και έχει δείξει πιο σταθερός στην πορεία του στη νέα σεζόν και η αλήθεια είναι πως ψάχνει τη διάκριση.

Από την άλλη ο Γερμανός δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού δεν έχει καταφέρει να πάρει τρίτη σερί νίκη φέτος. Στην αποψινή αναμέτρηση θα γίνει μεγάλη μάχη, όμως εμείς θα επιλέξουμε το μομέντουμ του Στέφανου και συνάμα τον άσο σε απόδοση κοντά στο 1.70. Σε κάτι πιο εξειδικευμένο η νίκη του Τσιτσιπά στα τρία σετ αγγίζει το 4.00 σε απόδοση για μεγαλύτερο ρίσκο.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες προτιμήσεις μας θα επιστρέψουμε στον «βασιλιά των σπορ» και στη Γαλλία για τη Ligue 2 που έχει πλήρη δράση. Σε όλα τα ματς υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο σε δύο από αυτά. Συγκεκριμένα, Λοριάν – Σοσό και Αζαξιό – Λανς η λογική λέει ότι θα έχουν γκολ με τη Λοριάν και τη Λανς να κυνηγούν τα μπαράζ ανόδου και τις άλλες δύο να θέλουν να σωθούν.

«Πόλεμος» με λίγα λόγια και στα δύο με τις τέσσερις ομάδες να θέλουν γκολ και νίκη. και στα δύο ματς η απόδοση του αμφίσκορου ξεπερνάει το 1.80. Αν κάποιος προτιμήσει σημεία από το κορυφαίο πρωτάθλημα για… στοιχηματισμό αυτό είναι το διπλό της Τρουά που ελπίζει σε γκέλα της Μπρεστ για την απευθείας άνοδο, αλλά και το διπλό της Παρί στην έδρα της υποβιβασμένης Ρεντ Σταρ. Η νίκη της Τρουά σχεδόν τριπλασιάζει (2.90), ενώ η νίκη της Παρί ξεπερνάει το 1.80 σε απόδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ