Με τα… γκολ στην Αγγλία, με τον Στέφανο στη Μαδρίτη

Με τα… γκολ στην Αγγλία, με τον Στέφανο στη Μαδρίτη

Το ποδοσφαιρικό κουπόνι είναι πλούσιο με πλήρη δράση σε Αγγλία και Ισπανία, όμως ποιος δεν βλέπει την μεγάλη ευκαιρία του Τσιτσιπά στη Μαδρίτη;

Η μεγάλη ώρα έφτασε τόσο στην Premier League όσο και στο Open της Μαδρίτης. Τελευταία αγωνιστική στο Νησί, με τη «μάχη» να μαίνεται μέχρι τέλους ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον τίτλο.

Η  ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει νίκη κόντρα στην Μπράιτον για να στεφθεί πρωταθλήτρια, ενώ οι κόκκινοι ελπίζουν σε γκέλα των πολιτών και παράλληλα νίκη δική τους στο Άνφιλντ επί της Γουλβς για να επιστρέψουν στην κορυφή μετά από σχεδόν 30 χρόνια.

Από την άλλη στη Μαδρίτη ο δικός μας, Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει στον τελικό τον Νόβακ Τζόκοβιτς και μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί του Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά θέλει να κάνει ακόμα έναν άθλο και να κατακτήσει τον τίτλο. Στοιχηματικά τόσο στην Αγγλία όσο και στη Μαδρίτη φαίνεται πως υπάρχει πολύ… ψωμί, ενώ πλούσιο είναι το κουπόνι γενικότερα με πλήρη δράση σε La Liga και Serie A. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Στο Νησί οι δύο πρωτοπόροι θα «σφαχτούν» για τον τίτλο, όμως λόγω αποδόσεων θα προτιμήσουμε τα γκολ και στα δύο παιχνίδια. Τόσο στο Μπράιτον όσο και στο Άνφιλντ θα μπουν αρκετά γκολ και εμείς θα ακολουθήσουμε. Over 2,5 στο ματς της Σίτι (1.50 απόδοση) και μακριά από την επιλογή σημείου, αφού δεν αξίζει στο 1.20 και αμφίσκορο και νίκη Λίβερπουλ στο άλλο με την απόδοση να αγγίζει το 2.50 στις περισσότερες στοιχηματικές.

Στα υπόλοιπα ματς η λογική λέει πως θα υπάρχουν μπόλικα γκολ, οπότε θα πάμε με το αμφίσκορο στο Τότεναμ – Έβερτον, με τα σπιρούνια να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά την πρόκριση στον τελικό και να είναι ολίγον τι αδιάφορα, ενώ αμφίσκορο βλέπουμε και στα Μπέρνλι – Άρσεναλ και Λέστερ – Τσέλσι. Και στα τρία ματς οι αποδόσεις είναι ελκυστικές και κοντά στο 1.75.

Φεύγουμε όμως από την Premier League και τα γκολ και πηγαίνουμε στην Μαδρίτη και τον Στέφανο. Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς έχει μια μοναδική ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο στο ισπανικό Open. Είναι αναμφίβολα ένας αμφίρροπος τελικός, ενώ θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο χώμα ως αντίπαλοι.

Η λογική λέει πως ο Τζόκοβιτς θα νικήσει, όμως δεν πάμε με τη λογική. Θα προτιμήσουμε τη νίκη του Έλληνα πρωταθλητή που έχει το μομέντουμ σε απόδοση πάνω από 3.00, αλλά και σε πιο εξειδικευμένο νίκη Τσιτσιπά στα 3 σετ, που «αγγίζει» το 7.00 σε απόδοση. Είναι μεγάλη η ευκαιρία για τον νεαρό Έλληνα.

Τέλος, δράση έχει και στη La Liga, και θα πάμε με το αμφίσκορο στο Μπαρτσελόνα – Χετάφε, με τους Μαδριλένους να «καίγονται» για βαθμό ή βαθμούς για την έξοδο στο Champions League, ενώ αμφίσκορο βλέπουμε και στο ντέρμπι της Serie A ανάμεσα σε Ρόμα και Γιουβέντους. Ελκυστικές και στα δύο παιχνίδια οι αποδόσεις, καθώς ξεπερνάνε το 1.70.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ