Δυστυχώς γνωρίσαμε (άλλη μία) κυρία Βαλεντίνη

Δυστυχώς γνωρίσαμε (άλλη μία) κυρία Βαλεντίνη

H τηλεόραση αρνείται να μάθει ποιο trash είναι αστείο και ποιο είναι απλά σκουπίδι.

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Η φωλιά των Κουκου» που παρουσιάζουν οι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης είδαμε σε κάποιου είδους «αστείο» top 10 την δυστυχώς γνωστή πλέον κυρία Βαλεντίνη.

Η κυρία Βαλεντίνη είναι μια κυρία –άγνωστη μέχρι σήμερα- που, σύμφωνα με το πάνελ των Κου-Κου, δίνει συμβουλές για διάφορα θέματα.

Με σαρκαστικό τόνο το πάνελ εξήγησε ότι ακολουθεί βίντεο αναφορικά με «συμβουλές» της κυρά Τέτοιας για σωστή διανομή των ρόλων στο σπίτι, ώστε «τα παιδιά σας να μη βγουν γκέι».

«Πάμε να δούμε στο νούμερο 5 πως θα κάνετε τον γιο σας να πιάνει την πέτρα και να τη στύβει», είπε το πάνελ δίνοντας πάσα στο βίντεο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ ακολούθησε ολιγόλεπτο ντελίριο μίας άγνωστης κυρίας η οποία «συμβούλευε» τους γονείς να «μοιράσουν δραστηριότητες στα παιδιά».

«Δεν θα βάλω το γιο μου να πλένει πιάτα και η κόρη μου να κατεβάζει σκουπίδια δεν γίνεται. Το αγόρι θα κατεβάσει τα σκουπίδια και το κορίτσι θα το μάθεις να πλένει πιάτα. Έτσι πάει. Για να μην κάνουμε τα παιδιά γκέι και τα μπερδεύουμε με τους ρόλους».

Στο τέλος του βίντεο ο παρουσιαστής της εκπομπής Κρατερός Κατσούλης, αφού μας πληροφόρησε ότι δεν έχει πρόβλημα με τους γκέι, ότι δεν είναι γκέι και αν ήταν μπορεί να το έλεγε, στη συνέχεια μοιράστηκε με το κοινό ότι έχει πλύνει και πιάτα και έχει κατεβάσει και σκουπίδια.

Μόνο που το πρόβλημα δεν είναι η ουσία αυτών που λέει η κ. Βαλεντίνη και η κάθε κυρία Βαλεντίνη.

Το πρόβλημα είναι κύριοι και κυρίες Κου-Κου ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να βάλουμε άλλη μια κυρία Βαλεντίνη στη ζωή μας και να της εξασφαλίσουμε ένα ακόμη βήμα για να κάνει ομοφοβικό κήρυγμα.

Έστω και αν ο σκοπός είναι άλλος. Κυρίες Βαλεντίνες έχουμε και δεν είναι καθόλου, μα καθόλου αστείες.

Το θέμα με την κυρία έληξε με την Κατερίνα Καραβάτου να λέει: «Αυτά είναι καλό να μη λέγονται». Όχι. Αυτά είναι καλό να μένουν στην αφάνεια, να απομονώνονται. Αυτά είναι καλό να μην έχουν βήμα. Αυτά δεν είναι πια αστεία. Αυτά είναι καλό να μην προβάλλονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ