Silver Alert: Γραμμένος… αγνοείται

Silver Alert: Γραμμένος… αγνοείται

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο για το σκάνδαλο του Μέλο Περέιρα, με τους διαιτητές του τελικού. Ούτε... κουβέντα για τα αίσχη στις εξέδρες και το πώς διατέθηκαν οι προσκλήσεις στα VIP. Όλοι ψάχνουν τον «άφαντο» πρόεδρο της ομοσπονδίας

Και τι δεν έγινε λοιπόν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στην περιβόητη «γιορτή» της… εξυγίανσης. Απ’ όλα είχε ο «μπαξές» στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και όπως έγινε γνωστό χθες, είχαμε και νέα «ήθη κι έθιμα» με τους διαιτητές.

Προφανώς και είναι τα νέα «ήθη» του Μέλο Περέιρα ο οποίος προσπαθεί να… εξυγιάνει ακόμα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μα διαδικασία βέβαια που οδήγησε και την ΑΕΚ στα… κάγκελα, όταν οι κιτρινόμαυροι έμαθαν τι ακριβώς παίχτηκε με τις αλλαγές στους διαιτητές του τελικού.

Το πήρε πάνω του το «παιχνίδι» ο Μέλο Περέιρα. Έκανε την κίνηση θεωρώντας πως το θέμα δεν θα βγει στο προσκήνιο. Έλα όμως που μαθεύτηκε και τώρα είναι σε δύσκολη θέση ο Πορτογάλος.

Αλήθεια, ο πρόεδρος της ΕΠΟ πως αισθάνεται για τα όσα βλέπει, διαβάζει και ακούει μετά τον τελικό του Κυπέλλου; Είναι ένα ερώτημα που καλό θα είναι να τεθεί στον Βαγγέλη Γραμμένο, αν βέβαια ο πρόεδρος της ομοσπονδίας εμφανιστεί.

Γιατί είναι προφανές ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος αγνοείται και χρειάζεται να σταλεί σήμα ποδοσφαιρικού Silver Alert για να «εντοπιστεί» ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας.

Την ώρα που η αποκάλυψη για τους διαιτητές του τελικού είναι το θέμα που έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας παραμένει «άφαντος» κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ για το θέμα των διαιτητών και τις αποφάσεις του Περέιρα. Δεν θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί ήδη από χθες ο Βαγγέλης Γραμμένος για το συγκεκριμένο ζήτημα;

Να πει τι ήξερε για την απόφαση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή. Να αναλάβει την ευθύνη. Να δηλώσει γιατί δεν ανακοινώθηκαν οι αλλαγές πριν από την έναρξη του τελικού.

Να πει αν η ΕΠΟ σκοπεύει να διακόψει την συνεργασία της με τον Περέιρα ή αν έχει στο μυαλό του να κάνει οτιδήποτε για να αλλάξει η απογοητευτική κατάσταση που επικρατεί.

Και δεν είναι μόνο το θέμα των διαιτητών. Είναι πολλά τα θέματα του τελικού πάνω στα οποία θα πρέπει να τοποθετηθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος πρέπει να μιλήσει για τα επεισόδια στις εξέδρες.  Πρέπει να αναφερθεί στον τρόπο με τον οποίο μοιράστηκαν οι προσκλήσεις στα VIP. Το ρωτάει στην έκθεση του και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ, αλλά προφανώς δεν έχει λάβει απάντηση από την πλευρά της ομοσπονδίας.

Πως πήγαν άραγε στα χέρια των συγκεκριμένων οπαδών οι προσκλήσεις;

Είναι πολλά τα ζητήματα που έχουν προκύψει μετά την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου, αλλά ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνιση του.

Παραμένει ακόμα άγνωστο αν θα μας κάνει την… τιμή να τοποθετηθεί επί των θεμάτων που προαναφέραμε, αλλά είναι τόσο εκτεθειμένος που δεν γίνεται να συνεχιστεί το «κρυφτούλι».

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας πρέπει να εμφανιστεί και να μιλήσει για τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ