Όλα τα λεφτά σε Final Four και Φέντερερ

Όλα τα λεφτά σε Final Four και Φέντερερ

Τα βλέμματα από το σημερινό κουπόνι είναι στραμμένα στη Βιτόρια και το Final Four, αλλά και στη Ρώμη και το Τσιτσιπάς - Φέντερερ.

Η δράση στο σημερινό κουπόνι επικεντρώνεται στη Βιτόρια και το Final Four της Euroleague, αλλά και στη Ρώμη, όπου δεσπόζει η μεγάλη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρότζερ Φέντερερ.

Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με το Final Four, όπου υπάρχει ο τούρκικος εμφύλιος ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Εφές, αλλά και η σπουδαία κόντρα μεταξύ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο εμφύλιος της Βιτόρια έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτή είναι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Φέτος αν δεν κατακτήσει την κούπα θα θεωρηθεί αποτυχία και η γνώριμη Εφές αποτελεί τον ιδανικότερο αντίπαλο μεταξύ των τριών για να βρεθεί στον τελικό.

Στηρίζουμε τη Φενέρ λοιπόν, και μάλιστα με χάντικαπ νίκης τουλάχιστον 4,5 πόντων, με την απόδοση να ξεπερνάει το 1.90. Στον άλλο ημιτελικό μιλάμε για «πόλεμο». Όποιος κερδίσει θα δεινοπαθήσει, άρα αυτόματα στηρίζουμε και ότι το σκορ δεν θα ξεφύγει.

Τα όρια του over/under είναι στους 164 πόντους και το under είναι ελκυστικό. 1.90 απόδοση για να μπουν εκατέρωθεν κάτω από 81 πόντους, αφού το ματς θα είναι ντέρμπι. Αξίζει; Προφανώς και αξίζει.

Κλείνοντας, δεν γίνεται να μην ασχοληθούμε με την μονομαχία του Τσιτσιπά με τον Φέντερερ. Εννοείται ότι θέλουμε την πρόκριση του Έλληνα τενίστα, στα ημιτελικά της Ρώμης, όμως στοιχηματικά θα στηρίξουμε τον Ελβετό σταρ.

Η απόδοση της νίκης του Φέντερερ είναι στο 2.20 και αντικειμενικά δεν νοείται να πας κόντρα στον Ελβετό. Άρα στηρίζουμε νίκη του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει τον αποκλεισμό του Τσιτσιπά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ