«Δάσκαλε που δίδασκες» για Βασιλειάδη, Συναδινό και διοίκηση Γραμμένου

«Δάσκαλε που δίδασκες» για Βασιλειάδη, Συναδινό και διοίκηση Γραμμένου

Ενώ ως δημοτικός σύμβουλος ο Κουπτσίδης τέθηκε σε αργία, στο ποδόσφαιρο δεν εφαρμόζεται ο νόμος για τα κωλύματα παραγόντων

«Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την ισονομία και τη νομιμότητα», είναι ένα απόσπασμα της ομιλίας του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη την Τρίτη 12/12 κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού. Επειδή αν αναλωθούμε στα περί ισονομίας, θα κατηγορηθούμε ότι μακρηγορούμε, ας σταθούμε στα περί νομιμότητας.

Στην περίπτωση Κουπτσίδη, ο υφυπουργός θα πρέπει να έχασε τη νομιμότητα και καλό είναι να ψάξει να την βρει. Επειδή δεν μπορεί να θεωρηθεί νομιμότητα η παραμονή του στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και στην προεδρία της ΕΠΣ Γρεβενών, αν και εμπίπτει στο νόμο για τα κωλύματα παραγόντων.

Αυτό οφείλεται στην παραπομπή του σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας με Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας για αναθέσεις έργων που σύμφωνα με το βούλευμα δεν έχει ταυτοποιηθεί η εκτέλεσή τους από τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ.

Και επειδή στην ΕΠΟ έχουμε διοίκηση… εξυγίανσης, ας πληροφορηθεί ο κ. Βασιλειάδης ότι ο κ. Κουπτσίδης έθεσε υποψηφιότητα παρότι από το 2015 του είχαν επιβληθεί από την ανακρίτρια Γρεβενών οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πάντως, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχουν προβλήματα στην εφαρμογή των νόμων, καθώς με απόφαση του συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, Βασίλειου Μιχελάκη, ο κ. Κουπτσίδης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Γρεβενών και πρώην νομάρχης και δήμαρχος τέθηκε σε αργία. Για τους Βασιλειάδη, διοίκηση Γραμμένου και τον ΓΓΑ Ιούλιο Συναδινό ισχύει το «δάσκαλε που δίδασκες», καθώς καλή η εξυγίανση και η νομιμότητα στα λόγια αλλά χρειάζονται και πράξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ