Κόντρα στη λογική…

Ελλάδα και Ιταλία είναι δύο κατεξοχήν αμυντικογενείς ομάδες, όμως απόψε θα πάμε κόντρα στις άμυνες και μαζί με τα γκολ...


Κόντρα στη λογική… | to10.gr

Η Εθνική μας ομάδα δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απόψε (21:45) απέναντι στην πανίσχυρη Ιταλία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020. Οι δύο ομάδες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον για το ματς και αναμένεται μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο φύσει αμυντικογενείς ομάδες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει βαθμό ή βαθμούς για να πλασαριστεί ιδανικά στην πρώτη δυάδα και να έχει βγάλει δύο δύσκολα ματς, ενώ οι Ιταλοί θέλουν νίκη για να τελειώνουν με την πρωτιά. Στοιχηματικά το ματς οδεύει προς το διπλό, με την σκουάντρα ατζούρα να είναι καλύτερη ομάδα.

Όμως εμείς απόψε θα πάμε κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Οι περισσότεροι θα προτιμήσουν το άντερ στο συγκεκριμένο ματς, όχι όμως σε αυτή τη στήλη. Κόντρα σε όλους και σε όλα θα πάμε με το όβερ 1,5 σύνολο αρχικά που ξεπερνάει το 1,60, ενώ για τους πιο τολμηρούς παίζει και το όβερ 2,5 σε απόδοση που φτάνει το 3.00.

Ο φυσιολογικός κόσμος δεν θα το προτιμήσει, όμως κοτζάμ Ιταλία παίζει και η Εθνική μας δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια το οβερ στο Τουρκία – Γαλλία είναι ελκυστικό με δύο επιθετικές ομάδες να παρατάσσονται στο γήπεδο, ενώ το αμφίσκορο στο Φινλανδία – Βοσνία σε αποδοση 1.80 αναμφίβολα αξίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο