Θέλει και να… κρίνει ο Γραμμένος

Θέλει και να… κρίνει ο Γραμμένος

Κρίνεται λέει ο Αναστασιάδης στο ματς με την Αρμενία. Τι περιμένει δηλαδή ο Γραμμένος; Να δει το ματς με τους Αρμένιους για να τεστάρει τον Άγγελο; Μετά από 25 χρόνια στους πάγκους τώρα θα τον μάθει ο Γραμμένος. Αν αλλάξει η… εντολή θα αλλάξει και ο προπονητής

Το ακούσαμε κι αυτό μετά την ήττα της Εθνικής μας ομάδας από την Ιταλία. Ότι ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Άγγελος Αναστασιάδης θα κριθεί από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Αρμενία.

Η Εθνική μας θα κοντραριστεί αύριο βράδυ με τους Αρμένιους και πολλοί υποστηρίζουν ότι το μέλλον του ομοσπονδιακού τεχνικού κρίνεται από το τι θα κάνει η ομάδα μας απέναντι στους Αρμένιους.

Ακούστηκε και αυτό και δεν μπορεί να το αφήσει κάποιος ασχολίαστο. Τι να πρωτοπείς για την ομοσπονδία και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο; Ότι περιμένει να «κρίνει» τον Άγγελο από τον αγώνα με την Αρμενία;

«Τι τραβάει το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν το μαρτυράει». Είναι πραγματικά ν’ απορεί κάποιος με τα όσα τραγελαφικά διαβάζει για την ομοσπονδία και τις επιλογές της.

Τώρα περιμένει ο Βαγγέλης Γραμμένος για να «μάθει» τον Άγγελο Αναστασιάδη και αν έχει τα απαιτούμενα προσόντα για να βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Εικοσιπέντε χρόνια προπονητής είναι ο Άγγελος. Δεν δούλεψε χθες πρώτη μέρα για να περιμένεις να τον κρίνεις. Δεν ήξερε δηλαδή τι να περιμένει ο Βαγγέλης Γραμμένος όταν ανακοίνωνε την πρόσληψη του Αναστασιάδη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Εδώ βέβαια θα πρέπει ν’ αναγνωρίσουμε ένα «ελαφρυντικό» στον πρόεδρο της ομοσπονδίας, σε ότι έχει να κάνει με την πρόσληψη του Άγγελου. Η απόφαση δεν ήταν δική του. Ο ίδιος απλά ανακοίνωσε την εντολή του Ιβάν. Ο Ιβάν ήθελε Άγγελο και αυτό έγινε. Απλά ο Γραμμένος προχώρησε στην ανακοίνωση.

Ο Ιβάν ήταν αυτός που αποφάσισε για την πρόσληψη του Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και δεν ρώτησε φυσικά τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αν ο Ιβάν αποφασίσει την απομάκρυνση του Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας δεν θα ρωτήσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο Γραμμένος θα κάνει τις… ανακοινώσεις.

Το ν’ ακούγεται όμως ότι ο Αναστασιάδης κρίνεται από το αποτέλεσμα του αγώνα απέναντι στην Αρμενία, τα ξεπερνά όλα. Περίμενε κάποιος διαφορετική εξέλιξη των πραγμάτων όταν ο Γραμμένος ανακοίνωνε την απόφαση του Ιβάν για Άγγελο στον πάγκο της Εθνικής;

Όχι βέβαια και το να λένε ορισμένοι πως ο Αναστασιάδης θα κριθεί αύριο βράδυ ξεπερνά κάθε όριο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ