Κόντης καλεί Μάζουρεκ!

Κόντης καλεί Μάζουρεκ!

Στα ΗΑΕ θέλει να πάρει τον Αργεντινό ο 44χρονος τεχνικός.

Ο Χρήστος Κόντης έχει σηκώσει για τα καλά τα μανίκια του και έχει πιάσει δουλειά στην Αλ Χάττα. Ξεκίνησε με την στελέχωση του προπονητικού επιτελείου (πήρε μαζί τον Χιώτη) και σιγά σιγά προχωράει και στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Φυσικά αναλύει εξονυχιστικά τις αγορές που τις ξέρει καλά όπως η ελληνική και η κυπριακή και εφόσον βρει κάτι που του κάνει δεν διστάζει να το βολιδοσκοπήσει. Κάπως έτσι έχει προκύψει το φλερτ με τον Φράνκο Μάζουρεκ, το οποίο οδεύει με ταχύτατους ρυθμούς προς το γλυκό φινάλε.

Ο 44χρονος προπονητής την προηγούμενη εβδομάδα μίλησε με αρκετούς ανθρώπους που εμπιστεύεται και προσπάθησε να συγκεντρώσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορούσε για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος φόρεσε την φανέλα του Παναιτωλικού τα δυο προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα την σεζόν που ολοκληρώθηκε σημείωσε οχτώ τέρματα και ανάγκασε αρκετές σουπερλιγκάτες ομάδες να του χτυπήσουν την πόρτα.

Όμως σε αυτή την ηλικία (25) και έπειτα από μια τόσο ουσιαστική χρονιά, ο βραχύσωμος Αργεντινός αναζητούσε ένα πολύ καλό συμβόλαιο, το οποίο προφανώς και θα βρει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ