ΠΑΟΚ : Οι ανακυκλωμένοι μεταγραφικοί συμβουλάτορες του Ιβάν

ΠΑΟΚ : Οι ανακυκλωμένοι μεταγραφικοί συμβουλάτορες του Ιβάν

Στο ερώτημα «ποιος θα κάνει τις χειμερινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ» επιχειρήσαμε να απαντήσουμε με μια ανάλυση των ως τώρα δεδομένων.

Ιδιαίτερα στην Τούμπα, όπου το σκηνικό που στήνεται γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη πριν από κάθε μεταγραφική περίοδο μοιάζει εδώ και χρόνια το ίδιο και απαράλλαχτο.

Όπως έγραψε to10.gr η  επετηρίδα δείχνει Λουτσέσκου ως μπροστάρη της μεταγραφικής ενίσχυσης του Δικέφαλου. Πατήρ Μιρτσέα σε ρόλο συμβούλου και υιός Ραζβάν σε ρόλο εκτελεστικό. Ωστόσο ο περίγυρος δεν έμεινε ατάραχος κι έτσι προέκυψαν διάφορα… δροσερά.

Στο ασπρόμαυρο σάιτ που συντηρεί – και μπράβο του – τουλάχιστον μια δεκάδα δημοσιογράφων του ΠΑΟΚ, δίνοντας μερική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας που μαστίζει τον κλάδο, ένας εκ των ΠΑΟΚαρχών προειδοποίησε με νόημα γράφοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθος επιλογές» καθώς επίσης ότι οι μεταγραφές πρέπει να γίνουν άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις. Το μήνυμα σαφές και οι αποδέκτες το ίδιο…

Σε ένα άλλο κομμάτι της πόλης προήχθη στην κατηγορία «συμβούλου» του Σαββίδη στις μεταγραφές και ο παλιός γνώριμος, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, ο οποίος είναι γεγονός ότι έχει εμπλακεί έστω και για διαδικαστικά θέματα στις «ρωσικές» μεταγραφές του ΠΑΟΚ που δεν ήταν και λίγες το περασμένο καλοκαίρι (Μακ, Ζαμπράνο, Μαουρίτσιο). Κάποιοι λοιπόν διαβλέπουν επαναδραστηριοποίηση του άλλοτε στρατηγικού συμβούλου του Ιβάν.

Το πιο εντυπωσιακό όμως αφορά στην επαναφορά του Αγγελου Αναστασιάδη στο προσκήνιο. Ο τεχνικός που έφυγε σαν αποτυχημένος τον χειμώνα του 2015, φέρεται να παραμένει στον κύκλο των εξωθεσμικών συμβουλατόρων του Σαββίδη και παράλληλα να έχει ετοιμάσει ήδη φάκελο για τους μεταγραφικούς στόχους που ο ίδιος θεωρεί κατάλληλους για τον ΠΑΟΚ. Οπότε για να κάνουμε μια σούμα:

Προτείνουν παίκτες το πολυπληθές τμήμα σκάουτινγκ ως το σημαντικότερο κομμάτι της εργασίας του, ο Λούμπος Μίχελ ως τεχνικός διευθυντής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ως προπονητής, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ως αναγνωρισμένος διεθνώς προπονητής και πατέρας του Ραζβάν, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ και ο Αγγελος Αναστασιάδης ως εξωθεσμικοί σύμβουλοι του Σαββίδη, ο οποίος και είναι αυτός που πληρώνει και αποφασίζει.

Γύρω απ’ όλους τους προαναφερόμενους έχουν στήσει το γνωστό γαϊτανάκι τους ατζέντηδες (ντόπιοι και ξένοι) και φυσικά το μιντιακό σύστημα που θεριεύει γύρω από τον ΠΑΟΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ