Superleague : Επιστολή για αλλαγή του νόμου για τα κωλύματα

Superleague : Επιστολή για αλλαγή του νόμου για τα κωλύματα

Στέλνει σήμερα επιστολή η Superleague στον Βασιλειάδη όπως αποφάσισε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της.

Την κατάργηση ή τροποποίηση του άρθρου 3 του Ν. 2725/99 αποφάσισε να ζητήσει χθες η Superleague. Ένα αίτημα που θα υποβληθεί μέσω επιστολής στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και αναμένεται να κοινοποιηθεί σε όλες τις ΠΑΕ.

Η απόφαση της διοργανώτριας αφορά στη διάταξη για τα κωλύματα των παραγόντων όπως ισχύει σήμερα και οι μέτοχοι των ΠΑΕ που παραπέμπονται για οποιαδήποτε κακούργημα είναι υποχρεωμένοι να μεταβιβάσουν τις μετοχές τους, χωρίς καν να έχει προηγηθεί δικαστήριο. Με τον συγκεκριμένο νόμο καταλύεται το τεκμήριο αθωότητας όπως αυτό προβλέπεται από τον αστικό και ποινικό κώδικα αλλά και είναι κατοχυρωμένο με το άρθρο 6, παράγραφος 2 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ)…

Υπενθυμίζουμε ότι για να υποβληθεί το συγκεκριμένο αίτημα της διοργανώτριας για την κατάργηση ή την τροποποίηση του νόμου που αφορά στα κωλύματα παραγόντων δεν εκφράστηκε αντίρρηση από καμία ΠΑΕ στη διάρκεια του χθεσινού ΔΣ, καθώς οι δέκα ψήφισαν υπέρ της κατάργησης του νόμου, ενώ ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ «παρών», όμως και οι τρεις είπαν ότι είναι απολύτως δίκαιο το να μη δώσει κανείς τις μετοχές του, από την στιγμή που δεν έχει καταδικαστεί για κάτι.

Η υπόθεση αφορά τις δικαστικές εκκρεμότητες του Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, όπως και τους Σπανό, Κομπότη που είναι, αστίστοιχα, στον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ